5200 TL'ye GTX 1070 sistem

Levoo

Megapat
Makaleler
2
GTX 1070
İ7 6700k
16 GB RAM 2666
120 SSD
ROG Maximus V3 Hero

Bileşenlerine sahip bilgisayarımı 5000 TL'ye satmıştım.

Şu an yeniden PC toplamam istiyorum. Elimde 5200 TL var. Ve tekrar 1070'li sistem istiyorum. Yani 1070 den sonra düşük bir ekran kartı istemiyorum. Bu fiyata nasıl bir PC toplamalıyım? Intel tabanlı istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Levoo Ekonomiyi hiç takip etmiyorsun sanırım, şuan aynı sistem minimum 8000 TL ediyor. Bırak GTX 1070'i GTX 1060 en fazla onu yapabiliriz. Zaten sana daha rahat 5 yıl yetecek üst düzey i7 işlemcin var, daha neyin güncelini arıyorsunuz. Sistemi alan adam şuan 5000 TL'ye buldum bunu diye çiftetelli oynuyordur.

Yanlış seçimler yapıldığı için o paraya 1070'li sistemi anca ikinci el toplarsın o da satıcıya yalvarırsan veya satıcı 2. el piyasasından anlamıyorsa mümkün.

Sattığınız sistem zaten iyi bir sistemmiş o bütçeyle GTX1070'li sistem toplamak çok zor şu an için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uyarı aldığım için cevap yazamadım kusura bakmayın. Zorunlu olarak satmıştım pcyi. Ben de şuan baktığımda evet sıfırı 7500 civarlarında. 144hz monitörüm mevcut sadece kasa lazım. Fiyatlar uçtuğundan acaba 2. Ele mi yönelsem sizce ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı