5200TL İle RX 580 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan yh57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.266
Vatan'dan almayın, Vatan hem kazıktır hem de 2. el ürün satar.(Çoğunlukla.) Ryzen R5 1500X ve Asus B350-Plus olarak değişikliğe gitmenizi tavsiye ederim.

Vatan'dan almayın, Vatan hem kazıktır hem de 2. el ürün satar.(Çoğunlukla.) Ryzen R5 1500X ve Asus B350-Plus olarak değişikliğe gitmenizi tavsiye ederim.
İnternetten alamayacağım için Vatandan alacağım.
Oyun odaklı bir sistem olduğu için İntel tercih edeceğim.

İnternetten alamayacağım için Vatandan alacağım.
Oyun bir sistem olduğu için İntel tercih edeceğim.
İstanbul'da iseniz linklerini attığım sitenin yani Sinerji'nin mağazası mevcut. Oradan ürünleri alabilirsiniz. Çok daha ucuza gelir.
Topladığınız bütçe ile Intel-AMD arasında FPS farkı oluşmaz. Oluşması için GTX 1080 ayarında bir ekran kartı alıyor olmanız gerek. Bu yüzden Ryzen çok daha iyi olur. Genel anlamda performansı da fazlasıyla yüksek i5 serilerinden.

Ek olarak, 5200TL'ye çok daha performanslı ve şık olan bu sistemi tavsiye ederim:

Eğer görünüşe çok önem vermiyorsanız, aynı sistem Vatan Bilgisayar 4650TL'ye de toplanabiliyor.

İstanbul'da iseniz linklerini attığım sitenin yani Sinerji'nin mağazası mevcut. Oradan ürünleri alabilirsiniz. Çok daha ucuza gelir.
Topladığınız bütçe ile Intel-AMD arasında FPS farkı oluşmaz. Oluşması için GTX 1080 ayarında bir ekran kartı alıyor olmanız gerek. Bu yüzden Ryzen çok daha iyi olur. Genel anlamda performansı da fazlasıyla yüksek i5 serilerinden.
Hocam Bursa'da oturuyorum dediğiniz gibi uygun fiyatlı sitelerden almak isterdim ama alamayacağım.
Hocam i5 7500 ile ryzen 5 1600 ün fps farkı yok denecek kadar az aradada 200TL fark var.

Topladığınız sistem gayet güzel belli olmaz ryzen de düşünebilirim.

Hocam Bursa'da oturuyorum dediğiniz gibi uygun fiyatlı sitelerden almak isterdim ama alamayacağım.
Hocam i5 7500 ile ryzen 5 1600 ün fps farkı yok denecek kadar az aradada 200TL fark var.
FPS farkı yok hocam. Yukarıda tavsiye ettiğim R5 1500X ile de FPS farkı yok RX580 için. Ancak performans farkı var. R5 1600, i7 7700K'dan üstün performans sergileyen bir işlemci. Fiyatı ise i5 7600 seviyesinde. R5 1500X de 7600K ve üzerinde bir performans sergileyen bir işlemci. Fiyatı ise i5 7400 seviyesinde. Vatan üzerinden 5200TL'ye tavsiyede bulundum yukarıdaki mesajımda. Dediğim gibi, normal performans baz alındığında 7600K'nın bir tık üzerinde çıkan bir işlemci R5 1500X. Üstelik 65W TDP değerine sahip. Ve içerisinden çıkan soğutucu sessiz ve serin çalışıyor. Şık bir soğutucu. Bu bütçe ile i5 7500 tercih etmek paranıza yazık olur hocam açıkcası. Sadece işlemciyi dışarıdan alma imkanınız var ise R5 1600 sipariş verin, kalan parçaların tamamını Vatan üzerinden dizelim. Çok daha iyi olur o haliyle.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı