520M düşük performans veriyor

• Konuyu başlatan Lixs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 322

Lixs

Hectopat
Merhaba PC'mde 2 ekran kartı var. 8 GB RAM, 500GB depolama, i5 2430 işlemci.
1. ekran kartı Intel 3000 Graphics, 2'si NVIDIA 520M.
Nereden ayarlasam da kartlar performams vermiyor. Windows 10 kullanıyorum. Monütörden grafiklere girince 2. ekran kartı gözükmüyor. NVIDIA'dan ayarlasam tam güç oyunda 7 FPS. Sizce laptopun kasaya bakmalı miyjm?

Merhaba PC'mde 2 ekran kartı var. 8 GB RAM, 500GB depolama, i5 2430 işlemci.
1. ekran kartı Intel 3000 Graphics, 2'si NVIDIA 520M.
Nereden ayarlasam da kartlar performams vermiyor. Windows 10 kullanıyorum. Monütörden grafiklere girince 2. ekran kartı gözükmüyor. NVIDIA'dan ayarlasam tam güç oyunda 7 FPS. Sizce laptopun kasaya bakmalı miyjm?

Çalıştığına şükretmek gerekiyor. Bu sisteme bir de Windows 10 kurmuşsunuz.
SSD alıp Windows 10 kurun yada SSD almayın Windows 8.1'e düşün. Bu şekilde performans imkansız.

SSD alıp Windows 10 kurun yada SSD almayın Windows 8.1'e düşün. Bu şekilde performans imkansız.
Ne kuracaktı başka? RAM ve İşlemcisi Win10 için gayet de yeterli. Ekran kartlarının giriş seviyesi veya kötü olması her şeyi ifade etmiyor.

Ne kuracaktı başka? RAM ve İşlemcisi Windows 10 için gayet de yeterli. Ekran kartlarının giriş seviyesi veya kötü olması her şeyi ifade etmiyor.

Minicraft CraftRise oynuom 7FPS keşke FPS de alsam
Windows 10 gerekli oldu için kurdum 8.1 eskisi artık ssd alcak durumlarda yok eğer lise kazanabilirsem 3090 alıcam ama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı