Sayısal 200K için çalışma önerisi

Particle Cannon

Hectopat
Matematik ve Geometri için gerekli temel atma kampını bitirdim lakin FKB ve matematikte ana kamplarda 4,5. günlere gelip hep yarım yamalak bıraktım.

Gün içerisinde 1 saat yüzmem var gidip gelmesi ile beraber yaklaşık 2 saatimi alıyor 12.30-13.30 arası gibi.

İstediğim bölüm sayısal 250k bandında kapatmış 200k bandında yaparsam yerleşebilirim diye düşünüyorum.

Kalan vakitte aralık-ocak-şubat aylarında TYT, Mart-nisan ayında AYT, Mayıs ve Haziran'da ise deneme şeklinde mi gideyim konu elemesi falan nasıl yol izlemeliyim?

Elimdeki kaynaklar
Matematik:
mert hoca 70 günde kamp kitabı ve soru bankası ayrıca Bilgi Sarmal soru bankası ve 3D.
Geometri: kenan karanın kamp kitabı ve soru bankası. 2. kaynak 345.
Fizik: VIP fiziğin kamp kitabı ve soru bankası.
Kimya: görkem şahin kamp kitabı ve soru bankası. 2. kaynak orbital.
Biyoloji: betül biyoloji kamp kitabı ve soru bankası. 2. kaynak biyotik.
Paragraf: paragrafik, 0 risk, kronometre kitapları elimde var.

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT'ye çok süre vermişsiniz. TYT'ye verdiğiniz sürenin en az yarısını AYT'ye verirseniz çok rahatlıkla başarırsınız.
TYT matematiği bitirirsem AYT matematiği kapatırım diye düşünüyor yani AYT'de yetiştiremeyeceği konuları TYT'de yaparak aradaki farkı minimum'a indirgemeye çalışıyor muhtemelen, bilemedim.

TYT matematiği bitirirsem AYT matematiği kapatırım diye düşünüyor yani AYT'de yetiştiremeyeceği konuları TYT'de yaparak aradaki farkı minimum'a indirgemeye çalışıyor muhtemelen, bilemedim.
Ama maalesef öyle olmuyor :). TYT matematiği bitirmek diye bir şey yok. Her zaman kafa karıştırıcı sorularla en başa döndürüyor. AYT öyle değil, daha çok bilgiye dayalı. TYT bilgisi ile AYT'de kalem oynatılamaz.

Ama maalesef öyle olmuyor :). TYT matematiği bitirmek diye bir şey yok. Her zaman kafa karıştırıcı sorularla en başa döndürüyor. AYT öyle değil, daha çok bilgiye dayalı. TYT bilgisi ile AYT'de kalem oynatılamaz.
TYT'de yorduğu kafayı AYT'ye yorsa daha faydalı olur diyorsunuz yani? 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı