5250 TL'ye Sistem Toplama

Ben senin yerinde olsam çok çekirdekli olmasından dolayı ryzen tercih ederdim. Ne kadar intel işlemcileri sevsem de. Tek çekirdek performansı ve kalıplaşmış olmasından dolayı. Ryzen da potansiyel görüyorum hemde 1. ve 2. nesil 1151 pinli anakartlara vermedikleri destek dolayısı ile bir müşterilerini kayıp ettiler.
5000 Tl civarında 1660ti yada 2060lı bi pc toplayabilirmisiniz? Ama bana toplu şekilde gelmesin istiyorum yada hazır pc şeklinde.
Oturduğun şehir de vatan bilgisayar var mı ona göre bi sistem önereceğim.
Var Antalyadayım herşey var burda

5000 Tl civarında 1660ti yada 2060lı bi pc toplayabilirmisiniz? Ama bana toplu şekilde gelmesin istiyorum yada hazır pc şeklinde.

Var Antalyadayım herşey var burda
Şu sisteme bir bakın kendiniz ayrı ayrı toplayın bakalım ne kadar fiyat çıkacak, ssd 120 GB yap bide hdd koy fiyata öyle bir bak.

Tabi yardımcı olurum. Teknobiyotik de sistem parçalarını seçerek toplanmış halde satın alabiliyorsun.

Toplanmış pc 'lere önyargılıyımdır. Marka veya anakart modelinde felan cimrilik olabiliyor. Kâr etmeseler toplanmış halde satmazlar.

Şu sisteme bir bakın kendiniz ayrı ayrı toplayın bakalım ne kadar fiyat çıkacak, ssd 120 GB yap bide hdd koy fiyata öyle bir bak.
Bu sisteme hem 8Gb Ram ve Hdd ekleme yaptığımızda fiyat artış göstericek
Tabi yardımcı olurum. Teknobiyotik de sistem parçalarını seçerek toplanmış halde satın alabiliyorsun.

Toplanmış pc 'lere önyargılıyımdır. Marka veya anakart modelinde felan cimrilik olabiliyor. Kâr etmeseler toplanmış halde satmazlar.
Peki toplayabilirmisiniz bana bir tane?

5-10 Dakika bekleteceğim.
tabi bekliyorum
Vatan birazcık pahalı, teknobiyotik’den parçaları kendin seç hem daha iyi olur, orda montaj hizmeti zorunlu değil siye biliyorum.
toplamayı denedim 7binleri buluyor :D hazır pcler nasılsa daha ucuz oluyor, birde ekleme şansı olan siteler gibi, itopya teknobiyotikte hazır pcye ekleme yapabiliyoruz

Aynen öyle baya tuzlu oldu.
ryzen 2600 ve 1660 veya 2060 olan bi sistem işimi çok iyi görür ya 16GB ram. Bulamadığımızdan bu kadar ucuza aslına bakarsanız 9400f belkide bu fiyata okeydir

Arkadaşlar buldum galba lütfen değerlendirirmisiniz? Nasıl bu sistem 2060lı?

1 x Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma Harddisk
2 x CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz CL16 Siyah Vengeance LPX Single Kit Ram
1 x Cooler Master Elite V3 600W Aktif PFC 120mm Fanlı PSU
1 x CORSAIR 240GB Force MP300 NVMe M.2 SSD (1580MB Okuma / 920MB Yazma)
1 x Sistem Montaj Hizmeti
1 x AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci (fan dahildir) - Tray
1 x MSI Geforce RTX 2060 VENTUS 6G OC 6GB 192Bit GDDR6 DX12 Ekran Kartı
1 x Sharkoon TG4 RGB USB3.0 4xRGB Fan Temperli Cam ATX Gaming Kasa
1 x MSI B450M PRO-M2 V2 AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466MHz VGA DVI HDMI Anakart

5570 TL

Son düzenleme:
Makul fiyat bence. Sadece Cooler Master markasını severim fakat psu 'nun 80+ seftikası yok galiba.
Kardeşim aslında daha makul fiyata da toplarsın fakat parça parça sitelerden alman gerekir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı