53 gün içinde nasıl LGS'de iyi bir not alınabilir mi?

flop_0on

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar adım Muhammed 13 yaşındayım İstanbul'dayım, ortaokul son sınıfım.

Arkadaşlar 5. sınıftan beri ya okula yeni sınıf atladığımda maksimum 1 hafta gitmişimdir, abilerim ablalarım ben bu 8. sınıftan beri LGS'yi ne yapacağım diyorum. Okula gitmedim, konu bilmiyorum. Arkadaşlar 4 yıldır okula gitmek yerine teknoloji ile zaman geçirdim. Teknoloji ile kalktım, teknoloji ile yedim, dışarı çok az çıktım ve sadece sınavları yaptım okulda o yüzden kalmadım. Tüm arkadaşlarım Online'da gerçek hayatta bir tane bile yok.

Size sorum ben hayatımı nasıl toparlayabilirim 53 gün içinde nasıl LGS'de iyi bir not alabilirim? Yapabileceğim en iyi şey nedir ve nasıl yapabilirim?
Ya da öneride verebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabileceğin çok da bir şey yok. Hiç temelin olmadığını varsayıyorum. Önceki sınıflar dahil. Video izle, konu çalış diye motivasyon vermeyeceğim, çünkü gerçeklerle yüzleşecek yaşta olduğunu düşünüyorum. 53 günde iyi bir sonucu bırak, berbat bir sonuç yapmaman bile çok zor. Yine de bak biraz derslere, bakarsın çabuk kavrarsın konuları. Ama o boşa geçirdiğin 4 yıl da oldu bitti olmayacak. En azından hayatını toparlamayı düşünüyorsun. O yüzden bir şans ver kendine, ne yapabilirsin bir bak.

Hocam oturduğunuz mahallede ki okul nasıl ? En azından adresle o okula girersiniz. Bende öyle yaptım da. Mahallemde ki okula adresten girdim.

Her sene benzer konulardan onlarca açılıyor çalışsan yaparsın ama çalışmayacağını biliyorum, o yüzden yapamazsınız bende geçtim o yollardan herkes öyle der ama çalışmaz son gün çalışırlar, dediğim gibi çalışmayacağını bildiğim için yapamazsın yani fazla korkmana gerek yok bir Anadolu lisesine gitsen yeter.

Kötü lise dünyanın sonu değil, o süreç içerisinde yapabildiğinizi yapmaya çalışın. Kötü liseye giderseniz de lisede derslerinizi düzeltir, iyi bir üniversite için uğraşırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı