5300 TL R3 3100 bilgisayar toplama

Bütçe
5300
Bütçe artarsa;
Taksit seçeneklerinde fazla para almasa bütçe her türlü artar para koyduğu için mecburen alt limitlerde dolanıyoruz. Ekonomik şartlar belli bir anda 6-7 bin lira vermek bizi zorlar.

2 tane olacak.
Ekran kartı olmadan fiyatı 3.661,49₺
İsterseniz APU veya hazır kasa önerebilirim.
PSU kaliteli değil ama C4 değildir arkadaşlar. "Hahaha" atmayın, aynısını RX 580 ile kullanıyorum ve gayet güzel oynatıyor.

Yaklaşık 400₺ arttırabilirseniz bir arkadaş ekran kartını satıyor.

Taksit seçeneklerinde fazla para almasa bütçe her türlü artar para koyduğu için mecburen alt limitlerde dolanıyoruz. Ekonomik şartlar belli bir anda 6-7 bin lira vermek bizi zorlar.
O zaman bunu almanız gerekecek:
İşlemciyi Ryzen 5 1600AF yapın. İleride RAM eklemesi yapabilirseniz çok iyi olur.

Hocam bunun yerine GameGaraj'daki hazır sistem alınır. Yaklaşık aynı paraya denk geliyor ve daha iyi.

Benim topladığım sistemin depolaması daha fazla, işlemcisi daha iyi ve RAM 2 tane. Arkadaşa kalmış tabii.
Piyasanın çok altında sorunlu olabilir mi?

Hocam test edersiniz zaten. Hem onun bilgisayarında hem yeni bilgisayarınızda.

Hocam bunun yerine GameGaraj'daki hazır sistem alınır. Yaklaşık aynı paraya denk geliyor ve daha iyi.
Taksit olayında en azından 3-6 aylıklarda yüklü miktar almasaydı şu an sipariş vermiştim :)
Benim topladığım sistemin depolaması daha fazla, işlemcisi daha iyi ve RAM 2 tane. Arkadaşa kalmış tabii.

Ryzen 3 3100 > ryzen 5 1600 mü oluyor Matrix

Hocam onlar sonradan halledilebilir ve ekran kartına kıyasla daha ucuz şeyler. 1650, GTX970'den kat kat daha iyi ve güncel bir kart.
Taksit olayında en azından 3-6 aylıklarda yüklü miktar almasaydı şu an sipariş vermiştim :)

Ryzen 3 3100 > ryzen 5 1600 mü oluyor Matrix
Hocam iki işlemcide işinizi görecek kadar güçlüdür. Aralarında da dağlar kadar fark yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı