5300 TL'ye kadar monitör önerisi

Her demiyelim. Sync özelliği olan ve DP girişi olan monitör olmalı.
HP'nin fiyatı epeydir 6K'nın üzerinde seyirediyor. Bir sürpriz olmazsa almak zor. 4060 için 240Hz'de hoş olur. Yüksek Hz daha iyi akıcılık yaşatır. Fare imlecinin bile hareket kabiliyeti farklı geliyor.

AOC 24G2ZE/BK Monitör çok tatlı olurdu ama tuzlu biraz AOC 24G2SPAE/BK mı mantıklı yoksa 1000 daha koyum Omen 25i almak mı​

Evet gördüm onu AOC 24gze 7500'e satan da var 13500'e satan da piyasa çok karışık. Omen25i 1000 TL farka değer mi sence. HP Omen 24 de var o kötü sanırsam 25i e göre.

Evet gördüm onu AOC 24gze 7500'e satan da var 13500'e satan da piyasa çok karışık. Omen25i 1000 TL farka değer mi sence. HP Omen 24 de var o kötü sanırsam 25i e göre.

Monitörden aşırı beklentin yoksa yani tipik kullanıcı rolündeysen AOC yeter. Azıcık kaliteli olsun parama değsin diyorsan HP'de olur. Burada seçim kriteri sana bağlı.
Ben AOC'da olur diyorum HP'de olur diyorum.
AOC ve HP'den pişmanlık duyan çok nadir görmüşümdür.

Monitörden aşırı beklentin yoksa yani tipik kullanıcı rolündeysen AOC yeter. Azıcık kaliteli olsun parama değsin diyorsan HP'de olur. Burada seçim kriteri sana bağlı.
Ben AOC'da olur diyorum HP'de olur diyorum.
AOC ve HP'den pişmanlık duyan çok nadir görmüşümdür.

Monitörü aldım iade ettiğim inceleme aşamasında gelince bakalım nasılmış Omen 25i.

Hadi hayırlısı bakalım. Bekliyorum haberlerinizi. 👍

Hocam monitör geldi kurulum vs kolay sağlam monitör ayarlarda bir şey yapmalı mıyım bir de bu kablo ne işe yarıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20231028_131842.jpg
    IMG_20231028_131842.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20231028_131813.jpg
    IMG_20231028_131813.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20231028_131805.jpg
    IMG_20231028_131805.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 37
Hocam monitör geldi kurulum vs kolay sağlam monitör ayarlarda bir şey yapmalı mıyım bir de bu kablo ne işe yarıyor.

Hayırlı olsun tekrardan. Elindeki kablo USB-B yazıcı kablosu olarak. Veri aktarımı içindir. Adamlar onu bile koymuş helal olsun.
OSD menüsü kullanıma göre kullanılır. Örnek veriyorum G-Sync açacaksan Adaptive Sync aktif etmen lazım. DP şart unutma.
FPS oyunları için Response ayarı yükseltilebilir. Karanlık sahneli oyunlar için Shadow Vision aktif edilebilir. Falan fıstık.

Hayırlı olsun tekrardan. Elindeki kablo USB-b yazıcı kablosu olarak. Veri aktarımı içindir. Adamlar onu bile koymuş helal olsun.
OSD menüsü kullanıma göre kullanılır. Örnek veriyorum G-Sync açacaksan Adaptive Sync aktif etmen lazım. DP şart unutma.
FPS oyunları için response ayarı yükseltilebilir. Karanlık sahneli oyunlar için Shadow vision aktif edilebilir. Falan fıstık.

Oto açtı bağlandı g synca HDR 400 açmam gerekli mi? Gameon 180 Hz değil gibi Omen'e geçince kaymak gibi akıyor oyun.

Oto açtı bağlandı g synca HDR 400 açmam gerekli mi? Gameon 180 Hz değil gibi Omen'e geçince kaymak gibi akıyor oyun.

NVIDIA denetim masasında aktif edildiğini gördüysen G-Sync açılmıştır.
HDR 400 kullanıcıya bağlı. Durduk yere açma. Atıyorum LoL oynuyorsun HDR ne alaka? Bunun gibi düşün.
Film izlersin, kaliteli grafikleri olan oyuna girersen o zaman aç.
Bu yüzden diyorum ben her sözümde, bilinmeyen marka monitör alınmaz. Daha monitörün %10'luk performansını kullanıyorsun. Bütçesinde TOP diyorum. Nazar değmesin. 🧿

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı