Çözüldü 533 MHz RAM ile 1333 MHz RAM birlikte kullanılır mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZenginSüngerBob

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün dolabımda eski bir RAM buldum, 512 MB 533 MHz, ben de bunu ilk kullanmam deyip köşede hatıra dursun diye düşünüp ıslak mendil ile temizledim, ama daha sonra içinde 4 GB 1333 MHz RAM olan bilgisayarıma takmaya karar verdim, yani fazla RAM göz çıkarmaz herhalde :D, yani taksam sorun olur mu, hem bir de ben salaklık edip ıslak mendil ile sildim, bir şey olmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, bugün dolabımda eski bir RAM buldum, 512 MB 533 MHz, ben de bunu ilk kullanmam deyip köşede hatıra dursun diye düşünüp ıslak mendil ile temizledim, ama daha sonra içinde 4 GB 1333 MHz RAM olan bilgisayarıma takmaya karar verdim, yani fazla RAM göz çıkarmaz herhalde :D, yani taksam sorun olur mu, hem bir de ben salaklık edip ıslak mendil ile sildim, bir şey olmaz değil mi?
533 MHz RAM DDR2 olduğu için DDR3 slota zaten yerleştirme şansınız yok.

Netice olarak birlikte kullanamazsınız.
533 MHz RAM DDR2 olduğu için DDR3 slota zaten yerleştirme şansınız yok.

Netice olarak birlikte kullanamazsınız.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı