538 günde YKS yetişir mi?

538 gün uzun bir süre. Düzenli çalışarak iyi sıralama yapabilirsiniz lakin kaç bininci olacağınız size bağlı bir şeydir bunu bilemeyiz. 80 diploma notu yüksek sıralamalar için yetersiz ama kötü sayılmaz.

Şunu bilmenizi isterim ki mezuna kalmak pek çok öğrencinin planladığı gibi olmuyor. Ne demek istiyorum, yani siz şimdi diyebilirsiniz ki şu anda okul ve dershane yüzünden vakit kalmıyor çalışamıyorum ve yoruluyorum. Mezuna kalınca bol bol vaktim olacak çalışırım diye düşünüyorsunuz muhtemelen ama öyle olmuyor genelde.
Mezuna kalınca kişide disiplin varsa başaramamaz mı?
 
Saçma gelebilir ama 170 günde yetiştirmeyi dene önce bence.

170 günde YKS speedrun. Tabii ki 170 günde yetiştemeyebilir ama bu 170 günde sıkı çalışıp istediğin sonucu alamazsan sıkı çalışmış olman senin zararına olmayacak. Bence yine de bu seneyi zorla. Olmazsa seneye.
 
Tecrübelerime dayanarak ortalama öğrenci 10 ayda, ortalama altı 12-14 ayda çok rahat bir şekilde sınavı kazanır. Tamamen programlı çalışma.
 
Merhaba arkadaşlar, ben sayısal lise son sınıf öğrencisiyim ve bu sene sınava gireceğim ama yani öylesine. Sınava 170 gün kalmış ve ben ne TYT'yi ne de AYT'yi yetiştirebildim. Bana soracak olursanız önümdeki en büyük engel; okul ve dershane, gerçekten. Neyse, bunlar farklı konular, fazla detaya girmeyeceğim. Ben mezuna kalacağım ama bu sene de çalışıyorum tabii ama konuların yetişmeyeceğini biliyorum yani buraya yetişir gibi tarzında söylemlerde bulunmayın arkadaşlar, kendimizi kandırmaya gerek yok.

Şimdi aklımda nasıl bir plan var anlatmayacağım ama sizce 538 günde sıkı çalışmayla kaç bininci olabilirim? Lise diploma notum 80 gibi bir şey gelecek büyük ihtimal yani çok değil, hatta sınavda beni geri itecektir. Pişmanlık var, evet ama geçmiş geçmişte kaldı ve ben geleceğe odaklanıyorum.

İstediğin kaç bin?
175 gün de yine iyi kötü bir şeyler yapılır.
Başaramazsın bile mezun senende rahat olursun.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı