54 Mbps Alınabilmesine rağmen maksimum 24 Mbps Hız alınacagının soylenmesi

Merhabalar, internetimi hizlandirmak icin ADSL'den VDSL tarifeye gecme karari aldim. Musteri hizmetleri maksimum 53 Mbps hiz alabileceğimi soyledi ve mudurluge gittigimde 24 Mbps'nin alabilecegim maksimum hiz oldugumu ogrendim ancak hat degerlerim aklımı kurcaliyor gercekten alabilecegim maksimum 24 mudur?

Simdiden tesekkurler.

Screenshot_20180420-210948.jpeg
IMG-20180420-WA0010.jpg
IMG-20180420-WA0008.jpg
IMG-20180420-WA0009.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
50 MBPS hızı çok rahat alabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden paketinizi yükseltebilirsiniz 5 dakikalık iş.
Peki hocam 50 mbps 200 akn turktelekom paketini kullanabilir miyim yoksa bölgede ki altyapı da buna bir etken mi gittigimde ısrarla hattımın 24 den fazla alamayacağını söylüyorlar fiber kutuya uzakligim 440 metre

50 MBPS hızı çok rahat alabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden paketinizi yükseltebilirsiniz 5 dakikalık iş.

Yine ısrarla 24den yuakrı alamayacağımı söyledirler ben de denemek için 35mbps pakete geçtim ancak önceki adsl paketimin aknsi dolmuş olduğu için 35mbps paketin de dolmuş halinden yani 16 mbpsden devam edeceğim ay sonuna kadar.İndirme hızım 1.8 megabit civarı ki onceki 16 adsl den çok daha hızlı

Bunlarda yeni değerlerim.Her şey yerli yerinde mi hocam ?

Dosya Ekleri

• modem.png
    modem.png
    69,2 KB · Görüntüleme: 81
Yine ısrarla 24den yuakrı alamayacağımı söyledirler ben de denemek için 35mbps pakete geçtim ancak önceki adsl paketimin aknsi dolmuş olduğu için 35mbps paketin de dolmuş halinden yani 16 mbpsden devam edeceğim ay sonuna kadar.İndirme hızım 1.8 megabit civarı ki onceki 16 adsl den çok daha hızlı

Bunlarda yeni değerlerim.Her şey yerli yerinde mi hocam ?
Eve 35 MBPS download, 3 MBPS upload tanınmış hattınıza.

arayıp 50 yaptırdım değerler değişmedi sayılır sgn 0.6 düştü sadece gece 2 den sonra bakacağım ne kadar hızlanıyor diye sağolun
Ancak şu anda önceki 16 MbPs adsl akn kotamın dolması sebebiyle kullandığım 16MbPs (50nin akn dolmuş hali) 35'e göre yavaşladı gece 2'de performansa bakacağım ancak hattımın desteklememesinden kaynaklı olabilirmi , sonuçta şu an 16 alıyorum neden yavaşladı anlamadım.
arayıp 50 yaptırdım değerler değişmedi sayılır sgn 0.6 düştü sadece gece 2 den sonra bakacağım ne kadar hızlanıyor diye sağolun
Ancak şu anda önceki 16 MbPs adsl akn kotamın dolması sebebiyle kullandığım 16MbPs (50nin akn dolmuş hali) 35'e göre yavaşladı gece 2'de performansa bakacağım ancak hattımın desteklememesinden kaynaklı olabilirmi , sonuçta şu an 16 alıyorum neden yavaşladı anlamadım.

1524526229342.png

Hız değerlerim bunlar gözüküyor ancak indirme yaparken 2.5 mb/ saniye geçmiyor torrentte de 3 görüyorum en fazla sanırım fazla geldi bana bu :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı