54 TL'ye RDR2 doğru mu?

Latto

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, İtemsatış'ta şöyle bir ilan gördüm. Sizce böyle bir şeyin olanağı var mıdır?
Garanti verdikleri oyunların listesi.
Bütün Çıkabilecek Oyunlar Ve Fiyatları;
Grand Theft Auto V = 735₺
Rust = 308₺
Marvel's Spider-Man: Miles Morales = 500₺
Dying Light 2 = 350₺
Call of Duty: Modern Warfare II = 1099₺
FIFA 23 = 699₺
Star Wars Jedi: Survivor = 1200₺
Eternal Threads = 129₺
Detroit: Become Human = 470₺
Resident Evil 4 = 900₺
Sons of The Forest = 280₺
Elden Ring = 699₺
DayZ = 260₺
Hearts of Iron IV = 340₺
Red Dead Redemption 2 = 1150₺
Porter İn The Castle = 850₺
Farming Simulator 2022 = 300₺
Battlefield 2042 = 599₺
The Last of Us Part I = 599₺
Sea of Thieves = 400₺
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege = 229₺
The Outlast Trials = 280₺
Cyberpunk 2077 = 799₺
Resident Evil Village = 270₺
Forza Horizon 5 = 599₺
Hogwarts Legacy = 699₺
CS:GO Seçkin Yükseltmesi = 359₺

rdr.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkanı yok. Bedava peynir fare kapanında olur derler. Bir an paylaşımlı hesap olduğunu düşündüm de o da değil. Steam keyi olarak veriliyor. Hazır paylaşımlı hesabın konusu açılmışken onu da anlatayım: İtemsatış'da bilmem kaç TL gibi bir fiyata şu kadar oyun tarzı ilanlar görebilirsin. Bunlarda da şu şekilde oluyor ki oyunlar Steam hesabı şeklinde veriliyor ve hesapta kesinlikle şifre değiştirmesi yapamıyorsun. Sadece çevrimdışı moda alıyorsun ve oyununu o şekilde oynuyorsun. Ayrıca oyunun Online modu varsa ona da giriş sağlayamıyorsun. Aklında bulunsun.

İmkanı yok. Bedava peynir fare kapanında olur derler. Bir an paylaşımlı hesap olduğunu düşündüm de o da değil. Steam keyi olarak veriliyor. Hazır paylaşımlı hesabın konusu açılmışken onu da anlatayım: İtemsatış'da bilmem kaç TL gibi bir fiyata şu kadar oyun tarzı ilanlar görebilirsin. Bunlarda da şu şekilde oluyor ki oyunlar Steam hesabı şeklinde veriliyor ve hesapta kesinlikle şifre değiştirmesi yapamıyorsun. Sadece çevrimdışı moda alıyorsun ve oyununu o şekilde oynuyorsun. Ayrıca oyunun Online modu varsa ona da giriş sağlayamıyorsun. Aklında bulunsun.

Ben de ekleme yapayım; dediğiniz hesapları İtemsatış'da satıyorlar, ancak çıkış noktası forumlarda ücretsiz paylaşan yardımsever insanlar. Yine bir dolandırıcılık var yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı