PSU : Akasa Viper 600W +80 Bronze Sertifika
KASA : Zalman Z3 Plus
ANAKART : Gigabyte Z170 HD3-P
EKRAN KARTI : EVGA GTX 1070 FTW
İŞLEMCİ : Intel Core i7 6700K
İŞLEMCİ SOĞ.: Cooler Master Hyper 212 Evo
DEPOLAMA : WD 1 TB Caviar Blue
Corsair 120GB Force LE SSD
RAM:Corsair Vengeance LPX 2400MHZ CL16
Öncelikle merhabalar.Pek bilgi sahibi olmadığım bir konuda aklıma takılan soruları sormak için konuyu açıyorum.
-Bu fiyata daha iyi bir sistem toplayabilir miyim ? Toplayabilirsem değiştirmem gereken parçalar nelerdir?
-GTX 1080 GDDR5X olarak geçiyor ve anakart ile bir ilgisi var mı eğer listedeki anakartla uyumluysa GTX 1080'e yükseltmeli miyim?(Arada 300-350 TL fark var)
-O.c yapmayacağımdan dolayı CM Hyper 212 evonun yeterli olacağını düşündüm.
O.c yapmayacaksan K ibareli alma diyenleri çok gördüm fakat oyunlarda benchmark testlerine baktığımda K ibareli hep önde oluyor örneğin i7 6700 vs 6700K Sizce doğru olan hangisidir ?
-Elime bir miktar daha para geçerse i7 7700k da alabilirim ama onun için CM Hyper 212 Evo yeterli olur mu?
-Ramlerin mhz değeri oyundaki performansı etkiler mi ? Etkilerse ne kadar etkiler 2400 MHz vs 3000 MHz
-Son sorum ise genelde sorulan bir sorudur ama yine de sormak istiyorum
Ekran kartı markası olarak Evga'ya güveniyorum ama Asus Strix ve MSI aklıma takılıyor sizce ne yapmalıyım ?
Şimdiden herkese teşekkür ederim
KASA : Zalman Z3 Plus
ANAKART : Gigabyte Z170 HD3-P
EKRAN KARTI : EVGA GTX 1070 FTW
İŞLEMCİ : Intel Core i7 6700K
İŞLEMCİ SOĞ.: Cooler Master Hyper 212 Evo
DEPOLAMA : WD 1 TB Caviar Blue
Corsair 120GB Force LE SSD
RAM:Corsair Vengeance LPX 2400MHZ CL16
Öncelikle merhabalar.Pek bilgi sahibi olmadığım bir konuda aklıma takılan soruları sormak için konuyu açıyorum.
-Bu fiyata daha iyi bir sistem toplayabilir miyim ? Toplayabilirsem değiştirmem gereken parçalar nelerdir?
-GTX 1080 GDDR5X olarak geçiyor ve anakart ile bir ilgisi var mı eğer listedeki anakartla uyumluysa GTX 1080'e yükseltmeli miyim?(Arada 300-350 TL fark var)
-O.c yapmayacağımdan dolayı CM Hyper 212 evonun yeterli olacağını düşündüm.
O.c yapmayacaksan K ibareli alma diyenleri çok gördüm fakat oyunlarda benchmark testlerine baktığımda K ibareli hep önde oluyor örneğin i7 6700 vs 6700K Sizce doğru olan hangisidir ?
-Elime bir miktar daha para geçerse i7 7700k da alabilirim ama onun için CM Hyper 212 Evo yeterli olur mu?
-Ramlerin mhz değeri oyundaki performansı etkiler mi ? Etkilerse ne kadar etkiler 2400 MHz vs 3000 MHz
-Son sorum ise genelde sorulan bir sorudur ama yine de sormak istiyorum
Ekran kartı markası olarak Evga'ya güveniyorum ama Asus Strix ve MSI aklıma takılıyor sizce ne yapmalıyım ?
Şimdiden herkese teşekkür ederim
Son düzenleyen: Moderatör: