5400 TL GTX 1070 FTW Sistem

Serdar S.

Hectopat
Daha fazla  
PSU : Akasa Viper 600W +80 Bronze Sertifika
KASA : Zalman Z3 Plus
ANAKART : Gigabyte Z170 HD3-P
EKRAN KARTI : EVGA GTX 1070 FTW
İŞLEMCİ : Intel Core i7 6700K
İŞLEMCİ SOĞ.: Cooler Master Hyper 212 Evo
DEPOLAMA : WD 1 TB Caviar Blue
Corsair 120GB Force LE SSD
RAM:Corsair Vengeance LPX 2400MHZ CL16

Öncelikle merhabalar.Pek bilgi sahibi olmadığım bir konuda aklıma takılan soruları sormak için konuyu açıyorum.
-Bu fiyata daha iyi bir sistem toplayabilir miyim ? Toplayabilirsem değiştirmem gereken parçalar nelerdir?
-GTX 1080 GDDR5X olarak geçiyor ve anakart ile bir ilgisi var mı eğer listedeki anakartla uyumluysa GTX 1080'e yükseltmeli miyim?(Arada 300-350 TL fark var)
-O.c yapmayacağımdan dolayı CM Hyper 212 evonun yeterli olacağını düşündüm.
O.c yapmayacaksan K ibareli alma diyenleri çok gördüm fakat oyunlarda benchmark testlerine baktığımda K ibareli hep önde oluyor örneğin i7 6700 vs 6700K Sizce doğru olan hangisidir ?
-Elime bir miktar daha para geçerse i7 7700k da alabilirim ama onun için CM Hyper 212 Evo yeterli olur mu?
-Ramlerin mhz değeri oyundaki performansı etkiler mi ? Etkilerse ne kadar etkiler 2400 MHz vs 3000 MHz
-Son sorum ise genelde sorulan bir sorudur ama yine de sormak istiyorum
Ekran kartı markası olarak Evga'ya güveniyorum ama Asus Strix ve MSI aklıma takılıyor sizce ne yapmalıyım ?

Şimdiden herkese teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen uzun vadede daha iyi olacaktır. O fiyata GTX 1080 ekran kartlı bir sistem toplanıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (183).png
    Ekran Görüntüsü (183).png
    58,9 KB · Görüntüleme: 80
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı