5400 TL'ye Ryzen 5 2600 ve RX580 Sistem Toplama

@SinanUcar Şundan 2 tane alsanız işinizi görür:
Arctic F12 PWM PWM F12 PWM Kasa Fanı - Nanokatalog

Şunu da unutmayalım:
@SinanUcar Siteye girdiğin zaman bilgi ekranına düşüyor ve yeni üye olanlara geçerlidir. PSU olarak bütçenize uygun tercihler yapıyorum ve alınmayacak bir PSU değil. Bence yapmanız gereken fiyatları takip edip parça parça toplamak.
İki seçeneği de değerlendireceğim. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Eğer ki ayarlayabilirsem Corsair daha uygun geldi bana ama olmaz ise CMT120A ile 2 adet fan alacağım.

Böyle 5719 TL ediyor. İsterseniz SSD'yi çıkartıp 5574 TL yapabilirsiniz. GTX 1070 RX 580'den çok daha güçlüdür. RAM ve ekran kartı Nanokatolog'da çok ucuz olduğu için oradan seçtim. Stok varsa fazla beklemezsiniz yoksa 15-20 gün içinde gelir. Tüm parçalar ayrı siteden olsaydı daha iyisi olurdu.

Dosya Ekleri

• PC SİNERJİ 2.png
    PC SİNERJİ 2.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 61
  • RAMVEEKRANKARTI.png
    RAMVEEKRANKARTI.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 60
Böyle 5719 TL ediyor. İsterseniz SSD'yi çıkartıp 5574 TL yapabilirsiniz. GTX 1070 RX 580'den çok daha güçlüdür. RAM ve ekran kartı Nanokatolog'da çok ucuz olduğu için oradan seçtim. Stok varsa fazla beklemezsiniz yoksa 15-20 gün içinde gelir. Tüm parçalar ayrı siteden olsaydı daha iyisi olurdu.
Çok teşekkür ederim fakat monitörüm zaten 1080p 60hz olduğu için GTX1070 mantıklı bir seçim olmaz diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim fakat monitörüm zaten 1080p 60hz olduğu için GTX1070 mantıklı bir seçim olmaz diye düşünüyorum
Monitörü ilerde değiştirebilirseniz gerçekten daha iyi bir seçim olur. Bence monitörün düşüklüğü daha yüksek fps veren bir ekran kartı almamanızı gerektirmez. Gerekirse bir süre DSR ile 2K'da oynarsınız.

Monitörü ilerde değiştirebilirseniz gerçekten daha iyi bir seçim olur. Bence monitörün düşüklüğü daha yüksek fps veren bir ekran kartı almamanızı gerektirmez. Gerekirse bir süre DSR ile 2K'da oynarsınız.
Peki anladım. Ama ram tek modül olacağı için sıkıntı olmaz mı? Bir de resimler net görünmüyor anlayamadım pek.

@SinanUcar

Anakart: ASRock B450 Pro4
HDD: Toshiba P300 1TB
SSD: ADATA SU650 120 GB
PSU: SilverStone 600W 80+ Bronze
İşlemci: AMD RYZEN 5 2600
Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8G
RAM: Corsair 16GB DDR4-3000 3000 MHZ
Kasa: Corsair Carbide 275R

Toplam: 5356 TL

Buda farklı sitelerden toplamanın sonucu. GTX660M'den farkı 275R kasa ve SSD bulunduruyor. 750W aşırıya kaçar diye koymuyorum.

Nanokatalogtan alınan ürünlerin ithalatçı garantili olduğunu, stokunu sormasını gerektiğini, sormaz ise ürünün gelme süresinin 1 aya kadar çıkabileceğini unutmayalım.

@SinanUcar

Anakart: ASRock B450 Pro4
HDD: Toshiba P300 1TB
SSD: ADATA SU650 120 GB
PSU: SilverStone 600W 80+ Bronze
İşlemci: AMD RYZEN 5 2600
Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8G
RAM: Corsair 16GB DDR4-3000 3000 MHZ
Kasa: Corsair Carbide 275R

Toplam: 5356 TL

Buda farklı sitelerden toplamanın sonucu. GTX660M'den farkı 275R kasa ve SSD bulunduruyor. 750W aşırıya kaçar diye koymuyorum.
Nanokatalog'dan alışveriş yapma taraftarı değilim aslında zaten şu an yurttayım ürünlerin gelme süresi 1 aya çıkacaksa benim için çok zor oradan almak. Ben yarın babamla konuşayım farklı site olayını. Benim için montaj sıkıntı değil ama taksit için tek site istiyordum. 120gb SSD Windows 10 için yeter midir? Verdiğiniz sistem çok hoşuma gitti ama beyaz kasa nasıl olur bilemiyorum. Ama bu şekilde daha mantıklı geldi bana vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@SinanUcar Evet yeterlidir hatta 1-2 Oyun bile kurabilirsiniz belki. Bence kasa çok şık ve sade o yüzden güzel. Nanokatalog stok durumunu sorarsanız ve stokta varsa 2-3 güne gelir merak etme. Örnek vereyim: Dark Rock 4 adlı soğutucu alacaktım bir tek Nanokatalogta satılıyordu. Stok durumunu sorduk var dediler. Sipariş verdik İstanbul'dan İskenderun'a 2 güne elimize ulaştı soğutucu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı