- Makaleler
- 2
@SinanUcar ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4 Soket AM4 AMD B450 ATX 90-MXB8A0-A0UAYZ Anakart Anakartı bu model al.
SSD'siz 5300₺ yapıyor. SSD almayı şimdilik gereksiz buluyorum şahsen. Bence güzel oldu. Ama 1 aydan uzun sürede gelirse ürünler sıkıntı çıkabilir biraz.
Bütçemi aşıyor ve sadece Windows kuracağım için gelecekte daha iyi bir bütçe ile 500GB SSD almak daha mantıklı geliyor.@SinanUcar Peki niye gereksiz buluyorsunuz onu anlayamadım?![]()
Peki sistemi sipariş verdiğimde 'alındı' diye konu açar sizi de etiketlerim belki o zamana kadar bütçem de çoğalmış olur ilginiz için teşekkür ediyorum tekrardan@SinanUcar Hocam siz bilirsiniz. Ama artık SSD'siz sisteme çoğu millet yüzüne bile bakmıyor. Çünkü gerçekten çok hızlılar. Madem öyle düşünüyorsunuz peki o zaman. Sistem elinize ulaşınca yeni konu açıp etiketleyin bizi![]()
Kesinlikle haber vereceğim.@SinanUcar Bütçenizde azalma veya artma görülürse bana haber verin.
Hocam Vatan Bilgisayar'da vade farkı yokmuş. O yüzden oradan toplamam daha mantıklı olur bence. Şu sistem nasıl? AMD RYZEN5 2600-MSI RX580 8GB-MSI B450M PRO-M2-XIGMATEK CAM KASA-CRUCIAL 8GB RAM - Vatan Bilgisayar Oradan toplarken ekleme yapabilir miyim? Öyle olursa bana daha uyguna gelir.@SinanUcar Yalnız şunu belirteyim, neden bilmiyorum ama bazen birisi beni etiketliyor ama bana bildirim gelmiyor. Eğer siz etiketlemişseniz ve benden ses yoksa bilin ki bildirim gitmemiştir veya açık değilimdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.