542 TL numpadsiz klavye önerisi

İstediğin şey ile bütçen eşit orantılı değil ben ne yapabilirim? Keşke konuşmak yerine kendin önerseydin arkadaşın istediği özelliklerde. Şaka gibisiniz.
Dostum istediği şey ile bütçesi orantılı değilse bütçene uygun yok maalesef diyebilirsin ya da yazmayabilirsin.
Ben yazmadım geçtim.

Dostum istediği şey ile bütçesi orantılı değilse bütçene uygun yok maalesef diyebilirsin ya da yazmayabilirsin.
Ben yazmadım geçtim.

Adam saçma sapan ürüne para vereceğine düzgün bir şey önerdim. Bütçesi artar veya artmaz ona kalmış. Yarın öbür gün Switch basmıyor, klavye çalışmıyor diye buraya gelip dert yapacağına iyisini öneriyoruz. Sen yazmayıp geçiyorsun ama bana gelip laf etmesini biliyorsun. Bırak konuyu açan bütçemi aşıyor desin veya demesin. Seni ne ilgilendiriyor.

Adam saçma sapan ürüne para vereceğine düzgün bir şey önerdim. Bütçesi artar veya artmaz ona kalmış. Yarın öbür gün Switch basmıyor, klavye çalışmıyor diye buraya gelip dert yapacağına iyisini öneriyoruz. Sen yazmayıp geçiyorsun ama bana gelip laf etmesini biliyorsun. Bırak konuyu açan bütçemi aşıyor desin veya demesin. Seni ne ilgilendiriyor.
Tamam kardeşim sen böyle devam et.

Bu klavye ödeme sayfasında 542 TL oluyor. Bana F1-F2-F3 tuşları lazım. Sadece numpad olmasın istiyorum. Fare çarpıyor oraya.
Bundan daha ucuzu var mıdır piyasada? alınır mı sizce? bu? Önerileriniz nelerdir?
Dostum bence o fiyata ne aldığın hiç farketmez, her türlü kalitesiz birşey olacak. Arada fark yok yani, o fiyat aralığında üç aşağı beş yukarı hepsi aynıdır. Sen buldukların arasından en hoşuna gideni al geç. Şimdi biz de öneride bulunabiliriz tabii ama o fiyata adı sanı duyulmuş birşey olmaz, internete yazarız 500 lira numpadsiz klavye diye ilk önümüze çıkanı kopyala yapıştır yaparız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı