55-70 bin TL bandında sistem önerisi

shaxo22

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 55 bin ile 70 bin TL arasına toplanabilecek bilgisayar önerileriniz var mı? Bu konuda pek bilgi sahibi olmadigim için en iyi ne toplarsam en fazla performans elde ederim? Önerilerinizi bekliyorum.

En iyi performans için 7900XTX 7900X sistem toplanabilir, ancak güncellilik açısından 9070XT daha iyi olur, güçleri benzer.

70K civarı tutuyor.

Son düzenleme:
En iyi performans için 7900XTX 7900X sistem toplanabilir, ancak güncellilik açısından 9070XT daha iyi olur, güçleri benzer.

70K civarı tutuyor.
Kasanın üstü 360mm desteklemiyor hocam.

Kasayı V4200S yapmıştım değiştim, 240MM olan hali alınabilir.

Hatta şuna bakılabilir, kasalar Molex ile geliyor en kötü fan değişir bütçe var.

Kasayı V4200S yapmıştım değiştim, 240mm olan hali alınabilir.

Hatta şuna bakılabilir, kasalar Molex ile geliyor en kötü fan değişir bütçe var.

70K civarı tutuyor.

Ekran kartı NVIDIA tarzı bir şey olsa daha iyi olmaz mı bazı videolarda AMD ekran kartına kötü diyorlar da ama yine pek bilgim yok yani

Ekran kartı NVIDIA tarzı bir şey olsa daha iyi olmaz mı bazı videolarda AMD ekran kartına kötü diyorlar da ama yine pek bilgim yok yani

Bütçende alınabilecek başka kart yok.
9070XT yer yer 5080 ile yarışıyor, genelde ise 5070 Ti dengi, 5070 alabilirsin o bütçede ama aralarında dağlar kadar fark var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı