55 bin TL sistem önerisi

Hocam herkese iyi akşamlar. Sistem yükseltmek istiyorum H610MKD4 anakart kullanıyorum şu anki bilgisayarım da sizce baştan yeni bir bilgisayar almak veya hazır sistem almak mı daha iyi olur yoksa bunun üstüne ekleme yapmak mı? Yardımcı olursanız sevinirim RTX 4000.
Serisine geçmek istiyorum 3D tasarım ve yazılımla uğraşıyorum ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır sistem daha iyi olur eski sistemi satarsınız.
Anakartı B650 SSD'yi 1 TB yaparak alabilirsiniz.

Hocam ilginiz için teşekkürler öncelikle, merakımdan ve fikir almak adına soruyorum DDR5 sistem toplamak şu an için daha mı mantıklı şu anki anakart üzerinden işlemci ekran kartı yükselteyim diyorum geri kalan her şey yeterli olduğu için sormak istemiştim, neredeyse aynı para tutuyor ve sanki 4080 daha mantıklı veya cazip geliyor fikriniz nedir bu durum için?

Hocam ilginiz için teşekkürler öncelikle, merakımdan ve fikir almak adına soruyorum DDR5 sistem toplamak şu an için daha mı mantıklı şu anki anakart üzerinden işlemci ekran kartı yükselteyim diyorum geri kalan her şey yeterli olduğu için sormak istemiştim, neredeyse aynı para tutuyor ve sanki 4080 daha mantıklı veya cazip geliyor fikriniz nedir bu durum için?

Yani o size kalmış. Ben şahsen DDR5 geçerdim ve bence geçmek daha mantıklı güncel soket olduğu için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı