55 bin TL'ye iPhone 15 Pro alınır mı?

Bütçe
55000

editor_anil

Megapat
Daha fazla  
Merhaba telefon alma evresindeyim yaklaşık 50-55 bin bütçem var. Telefoncuda 15 Pro beğendim 56bin TL tamirsiz sorunsuz 256 GB modeli pili 90 garantisi bitmiş. Garantisi olmadığından çekiniyorum sorun yaşar mıyım aldığımda en az 2 sene kullanmak istiyorum çünkü, aklımda bir de iPhone 16 var; kararsız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba telefon alma evresindeyim yaklaşık 50-55 bin bütçem var. Telefoncuda 15 Pro beğendim 56bin TL tamirsiz sorunsuz 256 GB modeli pili 90 garantisi bitmiş. Garantisi olmadığından çekiniyorum sorun yaşar mıyım aldığımda en az 2 sene kullanmak istiyorum çünkü, aklımda bir de iPhone 16 var; kararsız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız?
Bütçeyi artırıp sıfır veya 2.el 17 alın.

Telefoncudan yeni iPhone modelleri almak çok mantıklı değil bence kadın bir kullanıcıdan sahibinden temin edin kadın kullanıcı demeden kastım biliyorsunuz biz atıp tutuyoruz telefonu kadın arkadaşlar bir tık daha dikkatli kullanıyor onlara bakmanızı öneririm bir sürü satan var bir de sorun yurt dışında kayıt mı 50k da ona ödersiniz.

Ben olsam bütçeme biraz daha ekler 2. elden 60-65bin bandında 17 alırdım. Kesinlikle telefon işinde sabır önemli 15 pro'nun pil performansını bilmesem de 15 baya kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı