55 bin TL'ye monitör almak için Amazon mu İncehesap mı?

Arkadaşlar hem monitör hem de yeni bir sistem çekeceğim. Ama Amazon'dan bir şey alasım hiç gelmiyor. Çünkü son zamanlarda 2.el ürün sattıklarıyla alakalı postlar görüyorum. Sistem parçalarını Amazon dışından alabilirim sorun değil fakat monitörü Amazon'dan almayı daha çok istiyorum. Çünkü monitörün fiyatı 55 bin civarı. Pahalı bir monitör olduğu için tek ölü pikselde dahi geri göndermeyi düşünüyordum. Amazon bu konuda sorun çıkarmıyor. Fakat İncehesap'tan falan alırsam ve ölü piksel çıkarsa nasıl bir cevap verecekler bilgim yok. Şu durumda ne yapmalıyım sizce?

Arkadaşlar hem monitör hem de yeni bir sistem çekeceğim. Ama Amazon'dan bir şey alasım hiç gelmiyor. Çünkü son zamanlarda 2.el ürün sattıklarıyla alakalı postlar görüyorum. Sistem parçalarını Amazon dışından alabilirim sorun değil fakat monitörü Amazon'dan almayı daha çok istiyorum. Çünkü monitörün fiyatı 55 bin civarı. Pahalı bir monitör olduğu için tek ölü pikselde dahi geri göndermeyi düşünüyordum. Amazon bu konuda sorun çıkarmıyor. Fakat İncehesap'tan falan alırsam ve ölü piksel çıkarsa nasıl bir cevap verecekler bilgim yok. Şu durumda ne yapmalıyım sizce?

Hocam güvenilir satıcılardan alırsanız hiçbir problem olmaz ince hesapta ise 14 gün içerisinde iade var eğer 1 ay içerisinde ölü piksel çıkarsa tüketici hakem heyetine başvurup söke söke alırsınız paranızı.

Amazon kesinlikle canli desteği en ufak bir hata veya başka bir şeyde iade ediyorlar destek oluyorlar.

İncehesap'tan aldığım kasa kırık gelince iade süreci 1.5 ay sürmüştü. İade konusunda zorluk çıkarmadılar fakat fazla uzun sürdü süreç.
Sorunuza gelirsek tabii ki Amazon karşılaştırmak bile hata.

Hocam en iyisi İtopya veya meidamartkt Vatan'dan al sorunsuz çıkıyor bir sorun oldugunda garantiye yollayıp servis halllediyor.

İtopya müşteri memnuniyeti, ulaşılabilirlik, yardımcı olma gibi konularda, Sinerji ile en kötü firma. Vatan ve MediaMarkt'a katılırım. Onlar da, fiyat olarak bu hizmetlerini, ürün satarken gömüyorlar zaten.

Amazon ve yine Amazon. 1 aylık iade süresi veriyor. Her konuda 7/24 ulaşım var. Müşteri temsilcileri, robot gibi konuşmuyor. Gerçekten sorun halledebilecek, kapasiteye sahip kişilerle çalışıyorlar. Arayıpta sorun halledemediğim olmadı. Davranış şekilleri ve biçimleri daha sohbet havasında. Sizi kasıp, boğup, sıkmıyorlar. Hepsiburada mağara adamlarıyla ve kadınlarıyla çalışıyor. N11 ise ikisinin ortasında, ama genelde müşteri hizmetleri sorun halleder ve iyidir.

İtopya müşteri memnuniyeti, ulaşılabilirlik, yardımcı olma gibi konularda, Sinerji ile en kötü firma. Vatan ve MediaMarkt'a katılırım. Onlar da, fiyat olarak bu hizmetlerini, ürün satarken gömüyorlar zaten.

Amazon ve yine Amazon. 1 aylık iade süresi veriyor. Her konuda 7/24 ulaşım var. Müşteri temsilcileri, robot gibi konuşmuyor. Gerçekten sorun halledebilecek, kapasiteye sahip kişilerle çalışıyorlar. Arayıpta sorun halledemediğim olmadı. Davranış şekilleri ve biçimleri daha sohbet havasında. Sizi kasıp, boğup, sıkmıyorlar. Hepsiburada mağara adamlarıyla ve kadınlarıyla çalışıyor. N11 ise ikisinin ortasında, ama genelde müşteri hizmetleri sorun halleder ve iyidir.

İtopya'yı bilmiyorum fakat Sinerji konusunda kesinlikle katılıyorum. İade konusunda reddetmek ellerinden geleni yapıyorlar. Fakat bilmiyorlar ki müşteri güveni 1 kere kırıldı mı geri toparlaması çok zor. Ürünlerini piyasanın yarı fiyatına satsalar bile asla alışveriş yapmayacağım bir yer.

Ürün bozuk gelmişti, kol durduğu yerde titriyordu. Amazon kendi satmasa bile, benden hiç şüphelenmeyerek direkt iadeyi aldı. İadem o kadar hızlı gerçekleşti ki şaşırdım. Kasım 29 da para hesabımdaydı aslında.

1766175102523.png

İtopya'yı bilmiyorum fakat Sinerji konusunda kesinlikle katılıyorum. İade konusunda reddetmek ellerinden geleni yapıyorlar. Fakat bilmiyorlar ki müşteri güveni 1 kere kırıldı mı geri toparlaması çok zor. Ürünlerini piyasanın yarı fiyatına satsalar bile asla alışveriş yapmayacağım bir yer.

Evet RAM'lerimi iade etmek değil, garantiye vermek istedim. 1 tane muhatap bulamadım. Kimseye ulaşamadım. Sonuçta bozuk çıkmadılar. Peki ya çıksaydı ne yapacak idim? Kesinlikle son alışverişim bu RAM'ler oldu. Abidik, gubidik bilişimler daha iyi hizmet veriyor. Sinerji artık son seçimimdir.

Evet Amazon 2. el ürün satıyor. Ama satarken bu ürün 2. el diyerek, sıfır fiyatından daha ucuza satıyor. Sıfır fiyatına satmıyor. Bunu da kocaman harflerle yazıyor, ürün ambalajı açılmıştır şeklinde. Sıfır parası verdiğiniz ürün 2. el asla çıkmaz. Ve bu da gayet doğal. Biri 5060 Ti aldı, hoşuna gitmedi, iade etti. Paketi açımış 1 gün kullanmış. Kart normalde 25k, ben alıyorum 23K ya 1 gün kullanılmış kartı. Üstüne üstlük ne bir garanti geçersizliği, ne bir ürün bozukluğu sorunu yaşıyorum.2. el ürün satarken, Amazon bunu bildirir merak etmeyin.

Siz kalkıp, aşağıda bulunan seçeneğe tıklamadıktan sonra, kimse size 2. el ürün satamaz. Fiyat da 7K kırılmış zaten. Sıfır ürünün, ikinci el gibi çıkma durumu olmaz.

1766175685705.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı