E ekremkrtl Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Minidump.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Merhaba, üste minidump dosyasının linkini attım. Oyunu açtığımda her seferinde mavi ekran hatası alıyorum. Sistem özellikleri: Core 2 Duo E7500 8 GB RAM GTX 550 Ti
Minidump.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Merhaba, üste minidump dosyasının linkini attım. Oyunu açtığımda her seferinde mavi ekran hatası alıyorum. Sistem özellikleri: Core 2 Duo E7500 8 GB RAM GTX 550 Ti
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.954 Makaleler 18 Çözümler 457 Yer Valisiz Vilayet! 18 Mart 2021 #2 Muhtemelen HDD aygıtınızda arıza var. HD Tune ile "Error Scan" yapın ama "Quick Scan" kapalı olsun. Artı 0 Eksi
KS KS E ekremkrtl Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: Muhtemelen HDD aygıtınızda arıza var. HD Tune ile "Error Scan" yapın ama "Quick Scan" kapalı olsun. Genişletmek için tıkla... Evet HDD bad sector oluşmuştu low level format atmıştım. Low level format attıktan sonra ''HDD Tune'' yazılımından ''Eror Scan'' taraması yaptım ''Quick Scan'' kapalı konumda hata vermedi. Dosya Ekleri HD TUNE.png 59,4 KB · Görüntüleme: 31 CrystalDiskInfo.png 70,6 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Muhtemelen HDD aygıtınızda arıza var. HD Tune ile "Error Scan" yapın ama "Quick Scan" kapalı olsun. Genişletmek için tıkla... Evet HDD bad sector oluşmuştu low level format atmıştım. Low level format attıktan sonra ''HDD Tune'' yazılımından ''Eror Scan'' taraması yaptım ''Quick Scan'' kapalı konumda hata vermedi.