550 TL PSU önerisi

Evet, elbette. Hepsiburada üzerinden almıştım. Diğer satıcılar da bütçemi aşıyor. Zaten modele güvendiğim için sipariş etmiştim.

Anladım, o halde attığım VX Plus'lardan birini alabilirsin; çok fazla yüksek watt değerlerinde almana gerek yok; 500W yeter.

Veya ilk attığın High Power ECO Bronze da olur. Eğer tekrar aynı PSU'yu (HV Pro) satıcının takipçisi olmak kaydı ile tekrar sipariş etmek istemezsen.

Pekala ikisi arasında kaldım, hangisini sipariş edeyim?
@erme @messinicocugu @Sir Benjamin

Pekala ikisi arasında kaldım, hangisini sipariş edeyim?
@erme @messinicocugu @Sir Benjamin

VX Plus al bence.

@delvarto

ECO Bronze'un olayı sadece Bronze sertifikasına sahip olması gibi bir şey.

VX Plus 650W daha iyi, 12v kanal verimliliği ve güç verme olarak ikisi de aşırı iyi sayılmaz ancak VX Plus 600/650, ECO Bronze 458/500 sağlıyor. VX Plus daha avantajlı yani.

Korumalar konusunda VX Plus yine daha iyi, hatta SIP koruması da var (ani akım koruması). Core Reactor gibi üst seviyeler PSU'larda falan görülür bu koruma. Hatta A650GF (MSI) PSU'da yok örneğin. Tabii SIP korumasının PSU içinde ne kadar işlevli olduğu da önemli ancak resmi olarak bu koruma var.

VX Plus'un kapasitörleri hakkında çok fikrim olmasa da, görünmüyor demek daha doğru, ECO Bronze ile yakın seviyelerdedir büyük ihtimal. ECO Bronze'da Tayvan malı kapasitörler var.

Overall baktığımda, VX Plus 650 daha iyi bir seçenek aynı fiyattan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı