Hocam sizinkisi "pireye kızıp yorgan yakmak"Onu sipariş etmiştim hatta bugün elime ulaştı fakat beyaz kutuda, herhangi bir belge bulundurmayan bir cihaz geldi. Ben de iade ettim.
Hocam sizinkisi "pireye kızıp yorgan yakmak"Onu sipariş etmiştim hatta bugün elime ulaştı fakat beyaz kutuda, herhangi bir belge bulundurmayan bir cihaz geldi. Ben de iade ettim.
Evet, elbette. Hepsiburada üzerinden almıştım. Diğer satıcılar da bütçemi aşıyor. Zaten modele güvendiğim için sipariş etmiştim.Bu ürün kaynaklı değil. Satıcı kaynaklı.
Hocam sizinkisi "pireye kızıp yorgan yakmak"
Evet, elbette. Hepsiburada üzerinden almıştım. Diğer satıcılar da bütçemi aşıyor. Zaten modele güvendiğim için sipariş etmiştim.
Pekala ikisi arasında kaldım, hangisini sipariş edeyim?
@erme @messinicocugu @Sir Benjamin![]()
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.