550 TL'ye 2. el R9 290 alınır mı?

Hermaous

Decapat
Katılım
6 Şubat 2019
Mesajlar
51
Elimde fazla para bulunmadığı için 2. el sistem toplayacağım. Başlıktaki ekran kartını yıl 2019 olsa bile alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
550TL bu kart için çok fazla, ikinci el toplayacaksan acele etme sahibinden-letgo tarzı sitelerde fiyatlar uçuk tavsiyem forumlarda ikinci el ilanları takip etmen yönünde. Önce anakart işlemci ram üçlüsünü topla ekran kartı ilanları fazla oluyor zaten diğerlerine göre onu da sistemine göre burdan tavsiyelerle alırsın.
 
550 TL bana kalırsa normal bu karta hatta uygun bile denilebilir. Tek eksi yanı ısınması. Eğer deneme şansınız varsa stress testine sokabilirsin. O ekran kartı nerdeyse GTX 1060 gücünde. Temiz ise düşünülebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Alınır. 1500 TL'ye sahip GTX 1060 ekran kartıyla hemen hemen aynı performansa sahip, 1050 Tİ'den iyi bir kart kendisi. Sıkıntısı daha güçlü bir PSU ister ve fatura biraz daha çok gelir.
 
2. el kart alma. Sıfıra RX 570 bulmaya çalış. 700 küsür liralara satılıyor.
Neye dayanarak R9 serisine ölü bir seri diyorsunuz? Gayet sağlam ve performanslı kart serisidir. Biraz eski olabilir fakat günümüzde GTX 1060'la denk performans veren bir karta (R9 290) ölü kart demek, çöp gözüyle bakmak açıkça saçmalamaktır.
 
Neye dayanarak R9 serisine ölü bir seri diyorsunuz? Gayet sağlam ve performanslı kart serisidir. Biraz eski olabilir fakat günümüzde GTX 1060'la denk performans veren bir karta ölü kart demek, çöp gözüyle bakmak açıkça saçmalamaktır.

6 senelik kart alınmaz performansına bir şey diyen yok. Patır patır bozulmaya başlayan bir seriyi almak saatli bomba almakla aynıdır. Zaten ekran kartında eskiye kaçılmamalı araba değil bu.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı