5500-6000 Monitör Dahil Sistem Toplama

hangisi

• Amd İşlemci

• İntel İşlemci

• Amd Ekran Kartı

• Nvidia Ekran Kartı

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

5090 TL Kasa yapıyor.

6400'e vuruyor ama bence değer. Ayrıyeten SSD'den ve RAM'den kısıp 400TL kadar aşağı çekip ileride upgrade yapabilirsiniz. O zaman 6000TL oluyor.

Hatta isterseniz ekran kartını Galax 1660 Super yapabilirsiniz o zaman da 6000TL'ye geliyor tam.

Hocam gerçekten güzel bir sistem olmuş. Bu arada Galax'ı almasını tavsiye ederim ben. Bu fiyata bir daha bulamayabilir çünkü.

Eğer toplu bir şekilde almak istersen ben de şu kasayı öneririm:

Yanına da aşağıdaki seçeneklerden
AOC C24G1 24' 1ms 144Hz Gaming Monitör
monitörü ekleyin 5698 lira çok güzel olur bence. arta kalan 300 liraya da Harddisk eklenebilir, görünüşü daha da güzelleştirme bakımından
2 Adet × Adata XPG Single D41 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
ışıklı Ramler seçilebilir.

1660ti dan daha iyi bir ekran kartı almak mümkün olmaz mı? Ben 2060 alabilirim falan diye düşünüyordum.

Ayrıca yazmayı unutmuşum elimde bulunan bir bilgisayar var merak edenler için özellikleri imzada var neyse bu bilgisayarda 1x16GB 3000Mhz CL15 Corsair bir RAM var. Bunu yeni alacağım bilgisayara takıp o RAM yerine 8GB lık ya da hızı biraz daha düşük bir RAM koyabilirim.

Ayrıca bu yeni bilgisayara şu SSD den takıcam destekleyecek bir anakart olması lazım: Samsung SSD 970 EVO | Samsung V-NAND Consumer SSD

2060'lar minimum 2500TL'ye gidiyor. O da indirimde. Eğer sistemi farklı yerlerden toplayarak alıp, SSD ve Ramden keserseniz ve üzerine biraz daha eklerseniz araya sıkıştırılabilir. Ama RTX2060 ile 1660Ti'ın arasında normal oyunlarda maksimum %15 fark olacağı için vereceğiniz paraya değmez. Ray tracing istiyorsanız o farklı tabi.

peki radeon 5000 serisi ile ilgili fikriniz nedir

Işine yaradiysa beğenmeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…