5500 TL en iyi kameralı telefon hangisi?

Bütçe
5500 TL

MertGunesus

Hectopat
Katılım
26 Mart 2020
Mesajlar
44
Makaleler
1
Yaklaşık 4 yıldır kullandığım emektar Samsung Galaxy Note 8 telefonumun ekranının kırılması sonrasında ekran değişimi için 1300 TL istemeleriyle yeni bir telefon arayışına girdim.

Bütçem maksimum 5500 TL.

Şayet yeni bir telefona geçeceğim için eski telefonumu aratmayan özelliklere sahip bir telefon istiyorum. Evet bu bütçeye Note 8'im gibi QHD+ HDR10 AMOLED ekran bulamayacağımı biliyorum. Fakat FHD+ 120 Hz ekranlar da benim için yeterli olacak gibi.

Fakat benim için en önemli nokta kamera. Note 8 OIS'e sahip güzel 2 kameraya sahipti. Mi Store da mi 11 Lite ile kameralarını kıyasladığımda Note 8'in portre ne normal fotoğraf performansına yaklaşamadı bile. Video konusunda da aynı şekilde oldukça geride kaldı.

Kalemli telefon kullanma takıntım da yok. Tek istediğim bu bütçem ile alacağım yeni telefonun kamerası Note 8'den daha iyi sonuç versin sonuçta yeni bir telefona geçiyorum.

Eğer bu fiyatta beklentilerimi karşılayacak bir cihaz bulamazsam telefonumun ekranını değiştireceğim :( fakat yeni bir telefon da istiyor bünyem...

Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...
 
5500TL bütçede en iyi kameraya sahip telefonlar SE 2020, S20FE. Bu dediklerinize bakarsak tek seçeneğiniz S20FE. Ama bu modelin snapdragon işlemcili versiyonunu alın derim. Şu anda stokta sadece 256GB depolamalı versiyonu kalmış ve fiyatı 5799TL. 128GB versiyonunu almak isterseniz stoklara gelmesini beklemeniz lazım. Onun fiyatı da 5499TL aşağı link bırakıyorum. Oradan bakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı