SilverStone Tundra TD03-E 775/1155/1156/1150/1151 AM2/AM2+/AM3/AM3+ Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (SST-TD03-E)
Technopat'ın i7 6700k OC yaparken kullandığı soğutma.
Önerdiğiniz soğutucu gerçekten iyi bir soğutucu ancak Vatan'da SilverStone ürünleri anlamadığım bir sebepten bulunmuyor. Güvenle alışveriş yapabileceğim bir site var mı ?SilverStone Tundra TD03-E 775/1155/1156/1150/1151 AM2/AM2+/AM3/AM3+ Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi (SST-TD03-E)
MSI'yi tercih etmemin sebebi bundan önce MSI kullanmam menüsünü falan daha rahat anlayabileceğimi düşünüyorum. O yüzden tercihimi MSI'dan yana yaptım.Bence ekran kartı olarak EVGA tercih edin kaliteli, saygın müşteri hizmetleri ve ürün garantisi konusunda çok başarılılar.
Dediğiniz siteden siparişimi verdim. Teşekkür Ederim.Teknobiyotik güvenilir hocam soğutucu yu oradan alabilirsiniz.
Sağ ol çok teşekkür ederim. OEM parçalarından sadece soğutucuyu aldım diğer parçaları seçimden sonraki hafta almayı planlıyorum. Ama kararım kesin artık parçalarda oynama yapmayacağım. Çünkü kurcaladıkça kafam karışıyor.Merhaba konuyu yeni gördüm. SSD için Samsung 850 Evo/Pro da düşünülebilirdiHayırlı olsun şimdiden.
Keşke bilgi alarak yapsaydınız neyse olmuşa çare yok. Mavi ekransız günler de kullanman dileğiyle. İyi sosyaller...Haklısınız kafa karışıklığı çok oluyorBen de imzamdaki sistemi hiç konu açmadan topladım sonra üye oldum foruma
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.