5500 TL i7 7700K Sistem Toplama

• Konuyu başlatan EKT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.522
Açıkcası oda çok güzel fikir fakat ben hep Nvidia taraftarı olmuşumdur. Amd ye karşı hep bi ön yargım var.

Açıkcası oda çok güzel fikir fakat ben hep Nvidia taraftarı olmuşumdur. Amd ye karşı hep bi ön yargım var.
Bu düşünce yanlış, ön yargılarınızı kırın. RX480 daha alınası bir kart bana kalırsa. Hem ileride CF yapma şansınız var . Ama Nvidia alacağım diyorsanız GTX 1060 6GB modelini öneririm. Eğer bütçenizi arttırma şansınız varsa GTX 1070 o sisteme yakışır. Güzel bir piyasa araştırması ile 1800 TL altına GTX 1070 bulabilirsiniz.

Elimde Kalan bütçe 2800 TL ve 1750 TL ye Evga Gtx 1070 var fakat geriye kalan 1050 TL ile Anakart ve Monitör alamam galiba

Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi Monitör Olarak Samsung 23.5'' Curved FreeSync monitör seçip Ekran kartı olarakta RX480 seçsem sizce nasıl olur ? Yayın yapacağım için RX480 Yayınlarda performans olarak nasıl yeterli olur mu ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı