5500 TL klavye önerisi

ataerkks

Picopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Yaklaşık 5500 TL bandı klavye bakıyorum. Şu anda radarımda SteelSeries Apex Pro TKL 2023 var, bilginiz var mı ve başka mekanik klavye öneriniz var mı?
Mavi ve yeşil switch istemiyorum. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

Meraktan soruyorum bir klavyeye neden bu kadar para veriliyor ? Parmakları yormaması mı ?
(soru sordum neden beğenmedim tuşuna basıyorsun ?)
kaliteli ve uzun vadede beni götürsün diye , ayrıca kişisel zevk ve hobi şeklinde bakabilirsiniz. her fiyat bandında kendine has olan özellikler iyi veya kötü bir dünya klavye var ve bende fiyat bandımı bu fiyatlara çektim , almışken bir defa almak ve kaliteli ürün kullanmayı seviyorum çünkü daha sonrasından baş ağrıtmıyorlar.
bende meraktan soruyorum neden teknoloji ürünleri veya hobi amaçlı olan ürünler neden bu kadar pahalı?

Selamlar dostlar. Yaklaşık 5500 TL bandı klavye bakıyorum. Şu anda radarımda SteelSeries Apex Pro TKL 2023 var, bilginiz var mı ve başka mekanik klavye öneriniz var mı?
Radarınızdaki klavyeyi kullanıyorum şahsen çok mutluyum ve switch hassasiyetini 1.8'e alarak keyfime bakıyorum. Omnipoint 2.0 switchleri aşırı iyi. 0.1'de sesi az veriyor aile üyelerim hiçbir şekilde klavyeden rahatsız olmuyor. 0.1'in şöyle problemi var bastığınızda direkt algılıyor. O yüzden yazarken "aerkladas" tarzı olabilir. Küçük OLED paneli de aşırı iyi.

Meraktan soruyorum bir klavyeye neden bu kadar para veriliyor ? Parmakları yormaması mı ?
(soru sordum neden beğenmedim tuşuna basıyorsun ?)
Daktilo veyahut tuğla hissi veren klavyeler olmadığı için pahalı. Switchleri de diğer klavyeler gibi değil. Kendine özel.

Hocam bende bu fiyat bandına bir klavye arıyorum ve bu kadar bütçe çıkmışken kablosuz bakıyorum Apex Pro TKL çok güzel fakat kablosuz değil. Eğer sizde kablosuz düşünürseniz kendi alıcağım klavyeyi önerebilirim. Amazon.com.tr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı