5500 TL Monitör Dahil PC Toplama

Bütçe
5500
İşte o da önemli Rust için kasma olmaması gerekiyor. Ben en iyisi normal dizeyim. Sinerji üzerinden alacağım büyük ihtimal. İlerde bütçem olduğu zaman miniye kesin geçeceğim. Bana bir 75, birde 144Hz monitör önerir misiniz? Ve internetten almaya korkuyorum monitörü ölü piksel çıkarsa diye. Vatandan almamı önerir misiniz. Max bütçe 1200 TL.

Bulanıklık olmaması için 1080P'de 24 inç olması daha iyi olur ve görüntü kalitesi bakımından IPS veya VA panel tercih edilmeli. IPS paneller çok pahalı oluyor o yüzden VA panel olarak şunu önerebilirim, bu forumda da kullanan kişiler var diye hatırlıyorum.
75Hz olarak:

Bulanıklık olmaması için 1080P'de 24 inç olması daha iyi olur ve görüntü kalitesi bakımından IPS veya VA panel tercih edilmeli. IPS paneller çok pahalı oluyor o yüzden VA panel olarak şunu önerebilirim, bu forumda da kullanan kişiler var diye hatırlıyorum.
75Hz olarak:
Zahmet oluyor kusura bakma birde IPS önerisi alabillir miyim?

Fiyatları ortalama bu şekilde, ikincisi 27 inç.

Fiyatları ortalama bu şekilde, ikincisi 27 inç.
İnternetten monitör alımı için ne düşünüyorsunuz? Orada daha uyguna bulur muyum 144Hz IPS?

Merhabalar bu yollamış olduğunuz monitör'e ps4 bağlayıp fifa'da oynamamız mümkünmü? arkadaş ile yazınızı okudum bende pc toplamayı düşünüyorum değerli bilgileriniz için teşekkür ediyorum size ve konu sahibine;)

@kalimaki
Dediğiniz gibi ölü piksel, ışık sızması gibi şeyler için internetten almak riskli oluyor, ben tüm alışverişlerimi internetten yaparım ancak şimdi monitör almaya kalksam mağazadan test ettirerek alırım şahsen.
@ercantrg
Tabii ki konsola bağlayabilirsiniz. Ancak bu monitör saniyede 144 kare gösterebiliyorken taş çatlasa 60 kare verebilen PS4 için alacaksanız sadece, önermem. İleride dediğiniz gibi sistem toplarsanız ve bu monitörü kullanacaksanız kesinlikle öneririm, ileriye dönük olur.

Yahu ne içimde kalacak bu mini. Ama neyse performans alacağım en azından. Birde Rust biliyorsunuz FPS oyunu. Sizce hangi panel daha iyi olur. 1660S için 75Hz mi yoksa 144Hz mi mantıklı seçim olur.?

@kalimaki
Dediğiniz gibi ölü piksel, ışık sızması gibi şeyler için internetten almak riskli oluyor, ben tüm alışverişlerimi internetten yaparım ancak şimdi monitör almaya kalksam mağazadan test ettirerek alırım şahsen.
@ercantrg
Tabii ki konsola bağlayabilirsiniz. Ancak bu monitör saniyede 144 kare gösterebiliyorken taş çatlasa 60 kare verebilen PS4 için alacaksanız sadece, önermem. İleride dediğiniz gibi sistem toplarsanız ve bu monitörü kullanacaksanız kesinlikle öneririm, ileriye dönük olur.

Sistem için konu içerisinde paylaştığınız 6372TL bütçeli ve 5650TL lik 2 farklı sistem var, ben oyun ağırlıklı toplamayı düşünüyorum bunlardan birini kurmamı önerirmisiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00