En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
G Skill Gskıll Ripjawsv Siyah 16gb (2x8gb) 3200mhz Ddr4 Soğutuculu Cl16 Pc Ram F4-3200c16d-16gvkb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Corsair Spec Delta Rgb 550w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Vs550 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Yeniyseniz eksikleri söyleyeyim,
RAM gereksiz pahalı RGB olduğu için değişmeli.
Kasa hava almıyor ve PSU kalitesiz.
Düz 1650 ölü bir kart RX 570'den daha duşuk performans veriyor alinmaz bu yuzden.
Monitör de kotu Power Boost monitör alinmaz en azindan LG gibi firmalarin duşuk model monitörlerine bakilmali.
Yeniyseniz eksikleri söyleyeyim,
RAM gereksiz pahalı RGB olduğu için değişmeli.
Kasa hava almıyor ve PSU kalitesiz.
Düz 1650 ölü bir kart RX 570'den daha duşuk performans veriyor alinmaz bu yuzden.
Monitör de kotu Power Boost monitör alinmaz en azindan LG gibi firmalarin duşuk model monitörlerine bakilmali.
Dostum yeni olduğunu belirtmişsin sana önerim Power Boost, Rampage, Frisby, Hadron, platoon, Turbox, Izoly, dragos, Gamepower gibi markaların herhangi bir ürününü önerme, ekipman olarak Rampage ve Gamepower olabilir, fakat güç kaynağı monitör olarak kesinlikle önermem, ekran kartı olarak da sırf Gaming X yani soğutması daha başarılı diye o kadar fazla para gömmeye gerek yok, bak mesela senin sisteminde kullandığın ekran kartın GTX 1650 Gaming X, benim ekran kartım Galax GTX 1650 (Super), seninkinden çok daha güçlü olmasına rağmen daha ucuz soğutma olarak belki fark olabilir ama ekran kartının daha güçlü olması daha önemli her şeyden önce.