Hocam indirim kovalayacağız, bir şekilde en iyisini ayarlayacağız. Ben de B460'ın pahalı olduğunu düşünüyorum ama ara ara indirime giriyor. Biz de bir indirimden faydalanacağız işte.
Hocam indirim kovalayacağız, bir şekilde en iyisini ayarlayacağız. Ben de B460'ın pahalı olduğunu düşünüyorum ama ara ara indirime giriyor. Biz de bir indirimden faydalanacağız işte.
Bir arkadaş için kasa alacağız ancak hazır sistemlerde bu fiyatta pek içime sinen olmadı ve şöyle tek tek toplayınca da fiyatı gözüme fazla geldi. Daha iyisi bu fiyata olur mu ya da aynı parçalar daha ucuza gelir mi bir sizlere danışayım dedim:
MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan 120mm Fan ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Yeni bir konu açarsanız daha çok öneri alabilirsiniz ama eğer sizin de amacınız oyun oynamaksa 10400F fiyatı sayesinde Ryzen 3600'ün baya önüne geçiyor.
Hocam yayın yapmıyorsanız Ryzen 5 3600 işlemci çok pahalı geliyor bana. Onun yerine daha ucuz ve daha performanslı olan i5 10400F alınabilir. 5600XT güzel fakat onun yerine 2060 ekran kartını tercih ederim. Hâlâ driver sorunu yaşıyor AMD. Evet sorunları azaldı fakat hâlâ devam ediyor.
Yeni bir konu açarsanız daha çok öneri alabilirsiniz ama eğer sizin de amacınız oyun oynamaksa 10400F fiyatı sayesinde Ryzen 3600'ün bayağı önüne geçiyor.