5500 TL sistem toplama

Hocam indirim kovalayacağız, bir şekilde en iyisini ayarlayacağız. Ben de B460'ın pahalı olduğunu düşünüyorum ama ara ara indirime giriyor. Biz de bir indirimden faydalanacağız işte.

Anakart modeli olarak aşağıdaki ürün de güzeldir. Tavsiye ederim. Normalde 600 TL gibi bir fiyatı vardı indirim takip edebilirsiniz.
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Bir arkadaş için kasa alacağız ancak hazır sistemlerde bu fiyatta pek içime sinen olmadı ve şöyle tek tek toplayınca da fiyatı gözüme fazla geldi. Daha iyisi bu fiyata olur mu ya da aynı parçalar daha ucuza gelir mi bir sizlere danışayım dedim:

2 Tane https://www.hepsiburada.com/adata-x...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc

O anakart gereksiz olmuş.
H410M-A PRO alip gecin.

Bu arada arkadaşlar indirimlerde 6K civarına RX 5600 XT Ryzen 5 3600 sistem toplamayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz?

Yeni bir konu açarsanız daha çok öneri alabilirsiniz ama eğer sizin de amacınız oyun oynamaksa 10400F fiyatı sayesinde Ryzen 3600'ün baya önüne geçiyor.

Bu arada arkadaşlar indirimlerde 6K civarına RX 5600 XT Ryzen 5 3600 sistem toplamayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz?

Hocam yayın yapmıyorsanız Ryzen 5 3600 işlemci çok pahalı geliyor bana. Onun yerine daha ucuz ve daha performanslı olan i5 10400F alınabilir. 5600XT güzel fakat onun yerine 2060 ekran kartını tercih ederim. Hâlâ driver sorunu yaşıyor AMD. Evet sorunları azaldı fakat hâlâ devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı