5500 TL Sistem Toplama

İnternetten GTX 1660 Super Gaming X vs. RX 5600XT lere bakacaktım fakat sadece 1660 Super var gördüklerimde Gaming X çok birşey katar mı karta?
Pulse modeli yüksek RPM hızlarında en serin ve sessiz çalışan model.
Seçimim Pulse yönünden olsa daha iyi olur yani?

Çok fark olur mu diğerlerine göre?
internetten videolarını izleyebilirsin bildiğim kadarıyla nitro+ en iyi olan ya da pulse ama sapphire markasının kartları daha iyi.sıcaklık değerlerini görmek için video izleyebilirsin.ama kasanın hava akışıyla değişiklik gösterebilir unutma dostum
Bizim baya eski bir kasa var Thermaltake SopranoRS model onun içindeki parçaları çıkartıp yeni parçaları kasaya taksam bi sıkıntı çıkar mı?

Bu tarz birşey olması lazım.

Bizim baya eski bir kasa var Thermaltake SopranoRS model onun içindeki parçaları çıkartıp yeni parçaları kasaya taksam bi sıkıntı çıkar mı?

sadece sıcaklık konusunda farklılıklar olur performans yönünden aynı çipset var.pulse modelini alıp rami 16 yapmalısın bence

Ekran kartı dışındaki parçalar nasıl peki ?
sadece sıcaklık konusunda farklılıklar olur performans yönünden aynı çipset var.pulse modelini alıp rami 16 yapmalısın bence
Ram 16 olucak zaten. Ram modelinin yanına 2X koymuştum farketmemişsin sanırım.

kasanı değiştirmelisin dostum önü mesh olan 3 veya 4 fanı olan bir kasa almalısın çünkü hava dolaşımı az olacağından parçaların çok ısınır.onun dışında parçalar iyi bence

kasanı değiştirmelisin dostum önü mesh olan 3 veya 4 fanı olan bir kasa almalısın çünkü hava dolaşımı az olacağından parçaların çok ısınır.onun dışında parçalar iyi bence
Teşekkür ederim cevabın için peki PSU kaç watt olmalı?

Ekran kartı dışındaki parçalar nasıl peki ?

Ram 16 olucak zaten. Ram modelinin yanına 2X koymuştum farketmemişsin sanırım.
evet farketmemiştim.o zaman ekran kartı yerine kasaya harca paranın geri kalanını çünkü kasan biraz eski.hava akışı daha iyi olan bir kasa olarak da bunu alabilirsin dostum.
Teşekkür ederim cevabın için peki PSU kaç watt olmalı?
bence 750 watt bir psu alabilirsin.ilerde yapacağın yükseltmelerde masrafa girmek zorunda kalmazsın.çok fiyat farkı da yok 600 watt psularla

evet farketmemiştim.o zaman ekran kartı yerine kasaya harca paranın geri kalanını çünkü kasan biraz eski.hava akışı daha iyi olan bir kasa olarak da bunu alabilirsin dostum.

bence 750 watt bir psu alabilirsin.ilerde yapacağın yükseltmelerde masrafa girmek zorunda kalmazsın.çok fiyat farkı da yok 600 watt psularla
Çok pahalı değil mi bir kasa için bir de PSU'suz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı