1 düşük modeli olan Dark Guardian alabilirsin veya msi mag force 100R 520 TL civarında bu kasalar.Çok pahalı değil mi bir kasa için bir de PSU'suz.
1 düşük modeli olan Dark Guardian alabilirsin veya msi mag force 100R 520 TL civarında bu kasalar.Çok pahalı değil mi bir kasa için bir de PSU'suz.
ben sadece öneride bulundum.genel olarak da bu civarda kasalar.dış görünüşü falan önemli değil dersen bu kasayı alabilirsin.ama renkleri görüntüdeki gibi değil.kuzenime aldık yakın tarihte.300 tl civarına alınabilecek bir kasa.Çok pahalı değil mi bir kasa için bir de PSU'suz.
Anladım kasa ve PSU için toplam 1000TL ye yakın bir şey gidecek o zaman : /1 düşük modeli olan Dark Guardian alabilirsin veya msi mag force 100R 520 TL civarında bu kasalar.
Anladım kasa ve PSU için toplam 1000TL'ye yakın bir şey gidecek o zaman: /
monitörü de unutmaAnladım kasa ve PSU için toplam 1000TL ye yakın bir şey gidecek o zaman : /
Aaa bir de o var : )monitörü de unutma![]()
Değerlendireceğim teşekkürler.Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik en düşük olarak bunu alın bence daha da altına düşmeyin
Monitörü de unutma![]()
Kaliteli ve serin bir sistem için küçük bir bedelAnladım kasa ve PSU için toplam 1000TL ye yakın bir şey gidecek o zaman : /
3000 TL den fazla attığın ekran kartı o kadar çıkamam maalesef, Teknobiyotik'te 2359 TL falandı sanırım RX 5600XT.Kasaya para vermek yerine kendi kasana Mesh panel takabilirsin. Sineklik tülü dahil. Ayrıca yan kapak delikli ise oraya içeri hava atması için fan ekleyebilirsin. Bu arada RX 5600 XT'ye o kadar para verme. Bütçen o kadar fazlaysa bunu alabilirsin. RX 5600 XT 2400 TL'den fazla para hak etmez.
Mesh paneli nasıl takacağım? İmkanım varsa kasa için çok paralar vermeye gerek yok.Kasaya para vermek yerine kendi kasana Mesh panel takabilirsin. Sineklik tülü dahil. Ayrıca yan kapak delikli ise oraya içeri hava atması için fan ekleyebilirsin. Bu arada RX 5600 XT'ye o kadar para verme. Bütçen o kadar fazlaysa bunu alabilirsin. RX 5600 XT 2400 TL'den fazla para hak etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.