5500 TL Vatan'dan sistem toplama

KingHyperX

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2017
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi sosyaller abilerim ve kardeşlerim, öncelikle ben yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Gerek eski sistemimin güncel oyunlarda yetersiz kalması gerek geleceğe dönük bir bilgisayar amacıyla yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum.

Şöyle diyeyim istediğim işlemci Ryzen 5 1500X ve ekran kartım Nvidia olacak şekilde bana Vatan Bilgisayar'dan toplayabilir misiniz? Lütfen rica ediyorum Sinerji, İtopya, Teknobiyotik gibi siteler önermeyin onlardan alacak imkanım yok. Maddi açıdan olmasa da alamıyorum oradan imkan yok.
Bütçem: 5500 TL monitör Dahil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
X takısına sahip işlemcileri tek farkı XFR teknolojisine sahip olması. XFR soğutma kalitene bağlı otomatik hız aşırtma yapma özelliğidir. Öyle uçuk kaçık soğutucun olsa bile uçuk değerlere çıkarmıyor. Kısacası fazla işlevi olan bir özellik değil. AMD Ryzen ailesinin tamamında çarpan kilidi açıktır. Intel gibi sadece K ibareli modellerde değildir. İşlemcideki X takısı kafanı karıştırmasın. XFR için fazladan para vermeye değmez.

Ekran Alıntısı.JPG

Ekran kartını monitöre DVI-D kablo ile bağlarsın. Sana aktif dönüştürücü satmaya kalkabilirler. Sakın alma. Dönüştürücüler gecikmeye neden olur.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı