5500 TL Viper V2 Pro şeklinde mouse önerisi

Bütçe
5500
8000 Hz fark yaratır mı peki? V3 Pro veya G PRO Superlight 2 alsam, hisseder miyim farkı?

Peki hocam, skatezleri nasıl çok iyi mi, Viper'dan geri mi, alacağım ona göre.

Hocam skatezleri de güzel bence Viper kullanmadığım için bilmiyorum ama mouse kendi oynuyor öyle diyeyim yani çok güzel :)

8000 Hz fark yaratır mı peki? V3 pro veya g pro superlight 2 alsam, hisseder miyim farkı?
Hissetmezsiniz. Viper V2 Pro zaten 3950 sensör kullanıyor. Herkesin övdüğü Sora V2 bile 3395 sensör kullanıyor.
Viper V2 Pro hala çok üst bir ürün. Sadece scroll sıkıntılı.

Hissetmezsiniz. Viper V2 Pro zaten 3950 sensör kullanıyor. Herkesin övdüğü Sora V2 bile 3395 sensör kullanıyor.

O zaman G PRO X Superlight 2 geçmeyeyim mi veya Viper V3 Pro?

El ölçüleriniz ne acaba bir de hangi şekil tutuyorsunuz fareyi? Palm, claw vs.

Claw kullanıyorum hocam, 15 cm. Viper V2 Pro shapei harika hissettiriyor. Shapei farklı v3'ün ondan da korkuyorum.

Tek sıkıntı tekerlek ise. Tamir ettirip, daha kaliteli encoder taktırabilirsin.
Matfix Customs ve KdaCables tamir yapıyor.
Viper V2 Pro gayet üst düzey bir fare.
Hocam buradan hiç hizmet aldınız mı peki?

Son düzenleme:
O zaman G PRO X Superlight 2 geçmeyeyim mi veya Viper V3 Pro?

Claw kullanıyorum hocam, 15 cm. Viper V2 Pro shapei harika hissettiriyor. Shapei farklı v3'ün ondan da korkuyorum.

Hocam buradan hiç hizmet aldınız mı peki?
İhtiyacım olmadı. MatfixCustoms düzenli olarak instagramdan tamir ettikleri ürünleri paylaşıyor. En az 2 senedir takip ediyorum kendilerini. Magnezyum fare kullanıyorum ve ufak bir kırığı var. Magnezyum kırığını tamir edemediklerini belirttiler. Yoksa gönderecektim.

Öncelikle forumdaki katkınıza ve mouse bilginize saygı duyuyorum, fakat Razer scroll encouder konusunda gerçekten iyi değil Viper V2 pro ve Deathadder V3 pro o Razer'ın uzaklaşmaya çalıştığı caotingi kullanıyor, beğenmiyorum açıkçası. Sensörleride 8000 Hz desteklemiyor ne kadar umrumda olmasada , ekstra Razer shoptan birşey almak gerek.

Superligth 2 ise 1000 hz'de 150-160 saat şarj süresi sunuyor, ofis mouseları gibi resmen, ayrıca 8000 Hz ve güzel bir şekile sahip, scrollu Viper'a göre hemen saçmalamaya başlamıyor. Tek eksisi sararma yapması (sadece beyaz modelinde) ve glass mousepad uyumlu olmaması, eğer fiyatının tekrar düşmesini beklicekse alınabilir, yada Maya X'te iyi.

Öncelikle forumdaki katkınıza ve mouse bilginize saygı duyuyorum, fakat Razer scroll encouder konusunda gerçekten iyi değil Viper V2 pro ve Deathadder V3 pro o Razer'ın uzaklaşmaya çalıştığı caotingi kullanıyor, beğenmiyorum açıkçası. Sensörleride 8000 Hz desteklemiyor ne kadar umrumda olmasada , ekstra Razer shoptan birşey almak gerek.

Superligth 2 ise 1000 hz'de 150-160 saat şarj süresi sunuyor, ofis mouseları gibi resmen, ayrıca 8000 Hz ve güzel bir şekile sahip, scrollu Viper'a göre hemen saçmalamaya başlamıyor. Tek eksisi sararma yapması (sadece beyaz modelinde) ve glass mousepad uyumlu olmaması, eğer fiyatının tekrar düşmesini beklicekse alınabilir, yada Maya X'te iyi.
Superlight 2'nin tek kötü yanı malzeme kalitesi değil. Scroll click, side click ve skates konusunda da başarısız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı