5500 TL'ye Gaming Notebook Önerisi

Arkadaşlar benim şu an kullandığım laptop i5-3210M işlemciye ve GT610M ekran kartına sahip. Artık bayağı bir eskidi. Yeni bir laptopa ihtiyacım var. En fazla 5500 TL'ye çıkabilirim. GTA 5 ve PUBG oynamayacağım. LoL, CS:GO, Fortnite ve Overwatch oynayacağım. Bütün gün oyun oynamayacağım bu arada. Müzikle uğraşıyorum. Cubase 5 adlı programı indireceğim. Masaüstü toplayamam. Aklımda şu var fakat ne kadar güvenebilirim bilmiyorum:
SIFIR HP İ7 7700HQ 8G DDR4 RAM 1TB SSHD GTX1050 15.6 FHD IPS - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 595791965
Önerilerinizi sunarsanız sevinirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster yerine MSI tavsiye ederim. @Steward'in attığı MSI'ı inceleyebilirsin. MSI ürün kalitesi konusunda cidden başarılı. Ben 30 Haziranda GF62 7RE aldım. Kalite olarak memnunum. Tek sorunum keşke SSDli alsaydım demek oldu. MSI kendi programları çok fazla sömürüyor bilgisayarı.(dragon center vs) SSD olmadığı için bütün programlarını sildim. Şimdi SSD satın aldım. SSD'siz msı cidden sıkıntı oyundayken (pubg dota cs gta vb) alt tab yapayım chrome açayım 2 sekmeye girem müzik çalayım diyorsan SSD olmadan unut onları :D

Ama dediğim gibi monster gerek klavye gerek aydınlatma gerek ses konusunda vede ürün kalitesi konusunda MSI'a yanaşamaz. Gerçi şuanda 3 ay önce aldığım laptobun fiyatı dolardan dolayı iki katına çıktı ama yine de bütçeni aşıyorsa eğer monster almak yerine biraz bekle dolar düşmesi halinde veya indirim yakalama halinde msi al.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı