5500 TL'ye i7 4790K, i7 5820K ve GTX 970 veya GTX 980 Seçimi

AlphaKita

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta göründüğü gibi bu fiyata bir PC toplamak istiyorum. İçerik olarak i7 4790k veya i7 5820k düşünüyorum. Ekran kartı olarak GTX970 veya GTX 980 olabilir. Teşekkürler şimdiden...

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 980 alacaksan 1.500 TL'ye monitör alman gerekicek. Alabilirsen o monitörü 980 al ekran kartı olarak.

Buna bakabilirsin, hoş bir sistem oldu galiba.

5555.png

Monitör olarak ASUS 21.5 VS228H düşünüyordum
GTX980 ve VS228H tercihinde sorun var almak istediğin monitorde sadece vga desteği bulunuyor yeni nesil ekran kartları digital gröüntü verdiği için dalgalanma problemi yaşarsın. 144 hz bir monitor bakmalısın bütçen varsa.

SSD'yi o kadar yüksek almak yerine, 240'lık model tercih edip sıvı soğutma kullanılabilir bu sistemde. OC için daha uygun olurdu.
Valla artık oyunların gb'ları uçup gittiği için 500gb çok da yüksek sayılmaz. GTA V 65 GB... Zaten Win 7 + update'lerle falan 50 gb'ı alıp götürüyor.

Sıvı soğutmada da şuan için çok gereksiz gibi geliyor bana nedense bilemiyorum. Bütçe genişse en iyisi alınsın tabii ama hem O.C. yapmayı gerektirecek bir durum yok (en son, en iyi piyasa işlemci sonuçta) hem de Evo 212 çok uçuk bir O.C. yapılmadıkça gayet yeterli.

Valla artık oyunların gb'ları uçup gittiği için 500gb çok da yüksek sayılmaz. GTA V 65 GB... Zaten Win 7 + update'lerle falan 50 gb'ı alıp götürüyor.

Sıvı soğutmada da şuan için çok gereksiz gibi geliyor bana nedense bilemiyorum. Bütçe genişse en iyisi alınsın tabii ama hem O.C. yapmayı gerektirecek bir durum yok (en son, en iyi piyasa işlemci sonuçta) hem de Evo 212 çok uçuk bir O.C. yapılmadıkça gayet yeterli.

Arkadaş zaten çarpan kilidi açık bir işlemci yazdığına göre O.C yapacak diye tahmin ediyorum. Sonraki zamanlarda tekrar soğutucuya para vermek yerine şimdiden alsın. Hem geleceğe de yatırım yapmış olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı