GTX980 ve VS228H tercihinde sorun var almak istediğin monitorde sadece vga desteği bulunuyor yeni nesil ekran kartları digital gröüntü verdiği için dalgalanma problemi yaşarsın. 144 hz bir monitor bakmalısın bütçen varsa.Monitör olarak ASUS 21.5 VS228H düşünüyordum
Biraz aştı bütçeyi ama çok iyi bir sistem oldu bana kalırsa.
![]()
Valla artık oyunların gb'ları uçup gittiği için 500gb çok da yüksek sayılmaz. GTA V 65 GB... Zaten Win 7 + update'lerle falan 50 gb'ı alıp götürüyor.SSD'yi o kadar yüksek almak yerine, 240'lık model tercih edip sıvı soğutma kullanılabilir bu sistemde. OC için daha uygun olurdu.
Valla artık oyunların gb'ları uçup gittiği için 500gb çok da yüksek sayılmaz. GTA V 65 GB... Zaten Win 7 + update'lerle falan 50 gb'ı alıp götürüyor.
Sıvı soğutmada da şuan için çok gereksiz gibi geliyor bana nedense bilemiyorum. Bütçe genişse en iyisi alınsın tabii ama hem O.C. yapmayı gerektirecek bir durum yok (en son, en iyi piyasa işlemci sonuçta) hem de Evo 212 çok uçuk bir O.C. yapılmadıkça gayet yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.