i7 5820K ve GTX 980 sistem

Gerçekten teşekkür ederim @Silinen üye peki i5 6500 yerine 6600K alinabilir mi ?
İ5 6600K İ7 4790 ile eşdeğer güce sahip. alınabilir ama overclock bir işinize yaramayacak. Render sizin için çok önemli ise İ7 6700 yada İ5 6600K ile R9 FuryX kullanabilirsiniz en az 10 yıl ömrü vardır. Ama ben yinede size İ5 6500 GTX 980 Tİ alın derim.

O konuya değinecek olursak sana GSkill önerdim çünkü 1.2V ve gerçekten çok kaliteli. Zaten 2133mhz alsanız 2400mhz ile yakın fiyatta olacak almışken 1.2V bir ram almak daha mantıklı.

2133mhz çalışacak ramler.

Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle böyle büyük paraları VR olayı daha tam aydınlanmadan harcamam, çünkü VR piyasayı altüst edicek. Bi önümüzü görmemiz bence çok önemli, tutki adamlar çıktı dedi kardeşim yeni a işlemcileri ve b ekran kartları dışında VR düzgün çalışmayacak veya verimli olmayacak. Öyle olursa onca para boşuna gitmiş olucak ve belki de ileride çok daha az para verip sistem toplayan adamlar senin yapamadığın şeyleri yapacak. Tabi bunlar olasılık, aceleniz varsa ve riske girmeyi göze alıyorsanız elbette ki siz bilirsiniz.

Estağfirullah ne demek, beni dikkate aldığınız için ben teşekkür ederim.
Ha acil sistem gerekirse orta sınıf bir sistem tabi ki toplanabilir. Ama sizin gibi en üst sınıf çok ciddi risk altında. Hele ki Polaris/Pascal-|-Cannonlake/Zen bombaları kapıdayken kumara girmek akıl karı değil diye düşünüyorum.

Screenshot_2016-02-02-23-09-41.png

Hocam Şahin'e Ferrari motoru takmışsınız. Herşeyi dengeli tutun.

Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle böyle büyük paraları VR olayı daha tam aydınlanmadan harcamam, çünkü VR piyasayı altüst edicek. Bi önümüzü görmemiz bence çok önemli, tutki adamlar çıktı dedi kardeşim yeni a işlemcileri ve b ekran kartları dışında VR düzgün çalışmayacak veya verimli olmayacak. Öyle olursa onca para boşuna gitmiş olucak ve belki de ileride çok daha az para verip sistem toplayan adamlar senin yapamadığın şeyleri yapacak. Tabi bunlar olasılık, aceleniz varsa ve riske girmeyi göze alıyorsanız elbette ki siz bilirsiniz.
Oculus falan var ama Nvidia VR ne zaman çıkacak ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı