5500 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
5500
En son Lenovo Legion R25i-30 ile HP Omen 24 arasında kaldım ama muhtemelen R25i-30 alacağım. İndirime girme durumu var mı yoksa bugün sipariş ederim. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Ben de dün Legion r25i30 aldım, 2 gündür yoğun bir şekilde kullanıyorum, resmen bilgisayarın başından kalkamıyorum harika bir monitör(tabi benim gibi yıllarca kullandığın 60 hz monitörden geçiyorsan) kesinlikle tavsiye ediyorum, görüntü kalitesi, boyutu, yapısı ile beklentimin çok çok üzerinde bir monitör. Ayrıca ben hepsiburada üzerinden almıştım, hepsijet kendisi getiriyor, taşrada ikamet etmeme rağmen 1 gün içerisinde siparişim elime ulaştı. Ölü piksel, ghosting sorunları da yok, ayrıca 5000 TL bu monitör için gayet uygun.

 
Tavsiyen için sağ ol. Hayırlı olsun. Ben de hepsiburada'dan sipariş ettim ilginç bir şekilde 250 lira da indirim yaptı galiba bilgisayar indirimleri için %5'lik bir indirim varmış. Biraz fark etmeden oldu ama iyi oldu. Alacak arkadaşlar da indirim bitmediyse bakabilir. 250 lira da 250 liradır.
 

Geri
Yukarı