5500 TL'ye telefon tavsiyesi

Bütçe
5500-6000

BATTLEFlELD

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda Redmi 10 2022 modeli var. M13 gibi modelleri de gördüm ancak 500 TL daha fazla verdiğime değecek gibi gelmedi. Redmi 10 2022'ye rakip olabilecek başka modeller nelerdir? İkinci el almayı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Aklımda Redmi 10 2022 modeli var. M13 gibi modelleri de gördüm ancak 500 TL daha fazla verdiğime değecek gibi gelmedi. Redmi 10 2022'ye rakip olabilecek başka modeller nelerdir?
Samsung almak aklında varsa S10 alabilirsin. S serisi dışında alacağın bu bütçede A ve M serisi telefonlar giriş seviyeninde giriş seviyesinde telefonlar. M serisi giriş seviyesi olmak için çıktı zaten. Kaçak xiaomi alıp kaydettirerek kullanabilirsin bu bütçelere. Piyasasını bilmediğim için model öneremiyorum. Bu bütçeye Tr mağazalarından alacağın sıfır telefon sana işkence çektirir.

Aman aman Redmi'ymiş Xiaomi'ymiş bunlardan kesinlikle uzak durun. Ben Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve aldığımdan beri donmasıydı, kasmasıydı, Wİ-Fİ sorunlarıydı canımdan bezdirdi.

Samsung Galaxy öneririm ben. Bu ürüne bakabilirsiniz.

Aklımda Redmi 10 2022 modeli var. M13 gibi modelleri de gördüm ancak 500 TL daha fazla verdiğime değecek gibi gelmedi. Redmi 10 2022'ye rakip olabilecek başka modeller nelerdir? İkinci el almayı düşünmüyorum.

Yurt dışı MI10t veya 0 kayıtlı Note 10 Pro alinabilir.

Aman aman Redmi'ymiş Xiaomi'ymiş bunlardan kesinlikle uzak durun. Ben Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve aldığımdan beri donmasıydı, kasmasıydı, Wİ-Fİ sorunlarıydı canımdan bezdirdi.

Dostum önerdiğin telefon A04s☠️ Hafızası şişirilmiş bomboş telefon. 6 aya kalmaz arayüzde kasmaya başlar o telefon.

Aman aman Redmi'ymiş Xiaomi'ymiş bunlardan kesinlikle uzak durun. Ben Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve aldığımdan beri donmasıydı, kasmasıydı, Wi-Fi sorunlarıydı canımdan bezdirdi.

Bu kadar şey yazıp A04s önermenin komik olmuş.

Dostum önerdiğin telefon A04s☠️ Hafızası şişirilmiş bomboş telefon. 6 aya kalmaz arayüzde kasmaya başlar o telefon.

Keşke 6 ay olsa. Daha yeni alınmış A04s aldım elime bildirim panelini kaydirdigim sırada kastigina sait oldum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı