tahsin sylr
Centipat
Klavye, mouse ve kulaklık dahil. Monitör hariç.
Sadece TUF değil, yazın tüm ekran kartları ısınır. Kendi dizüstümden örnek vereyim, kışın overclock ettiğimde 75-80 derece gezerken, yazın 95-98 dereceye kadar çıkabiliyor. Yani kartla ya da modelle alakası yok, küresel ısınmayla alakası var. Bu havada oturduğumuz yerde bile terliyoruz. Hele şehirlerde... Kart ne yapsın? Çok soğutmak istiyorsa, özel fan ayarı yapabilir.Asus TUF ve Dual modelleri 1660 Tİ serisinde çok ısınmakta o tarz modelleri alıp başınız ağrıtmak yerine 100-200 lira verin daha iyi soğutmalı kart alın derim ona dikkat edin.
Dizüstündeki fanlar çok küçük ve aynı şekilde bakır borularıda çok küçük laptoplarda yüksek sıcaklık kabul edilebilir durumda stok hallerinde o sıcaklıkları gördüyseniz fazla derdim. OC aşırı etki ediyor mu bilmiyorum ama şahsen o kadar para vereceksin ve masaüstü ekran kartı 87-90 dereceleri görecek üstelik bu sıcaklığı görmesi sıcaklıklardan değil tam tersi rezalet soğutması olması.Sadece TUF değil, yazın tüm ekran kartları ısınır. Kendi dizüstümden örnek vereyim, kışın overclock ettiğimde 75-80 derece gezerken, yazın 95-98 dereceye kadar çıkabiliyor. Yani kartla ya da modelle alakası yok, küresel ısınmayla alakası var. Bu havada oturduğumuz yerde bile terliyoruz. Hele şehirlerde... Kart ne yapsın? Çok soğutmak istiyorsa, özel fan ayarı yapabilir.
ASUS TUF 1660Ti 80 Derece sıcaklık sorunu
Ekran kartımda böyle bir ısınma var normal mi? PUBG'de FPS sıkıntısı yok birde NVIDIA'nın programından video çekiyordum. Boşta iken 49 derece.www.technopat.net
Gamebooster diye kasa mı varmış? Daha önce hiç duymadım, zaten fiyatına ve tipine bakarsak kasanın genel olarak ne olduğu belli. Bir kere 250 TL'ye doğru düzgün sağlam kasa olmaz. 2, RGB ve ucuz. Sırf renkleriyle milleti kandırıp kazıklamak için yapılmış bir kasa. USB 3.0 olması bir şey ifade etmiyor, zaten her yerde var artık 3.0 neredeyse. Bilgisayarı toplayacak arkadaşıma tavsiyem, o kasayı almaması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.