55000-60000 TL sistem tavsiyesi

osmannberkk

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese sevgiler,
Yaklaşık 4 yıl önce topladığım bilgisayarımda artık Ultra ayarlarda oyun oynamak çok güç olduğu için, bu yazın başında kripto paralarımı bozup epey uzun vadeli yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Bu toplayacağım sistem estetik olarak da çekici olsun istiyorum; tamamen beyaz ve aynı markanın parçaları olsun istiyorum. Bütçem başlıkta da belirttiğim gibi 55000 ile 60000 arası.

Öte yandan mevcut bilgisayarımı da satıp 2K yahut 4K alabildiğimce kaliteli 30 inç ve üzeri bir monitör almayı düşünüyorum.

Mevcut sistemim:
Ekran kartı: AMD ROG STRIX RX570 4 GB 256bit.
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF 12nm.
Anakart: Gigabyte A320m S2H
Ram: 2x8gb panther 3000 mhz
Güç Kaynağı: 550W
Monitör: Aoc 24 inç 75hz 1ms Free Sync

Sistem öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Fiyatını hak eder mi bilmiyorum ancak.
Daha iyi bir işlemcili isterseniz ise.
Olabilir.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Fakat belirttiğim gibi bütün parçaları beyaz ve aynı marka olan bir sistem istiyorum. Yine de kaliteli güzel bir sistem tavsiye etmişsiniz.

@356280 şöyle yapalım, siz @messinicocugu ile hazır sistem önerin. Ben de bir şeyler toparlayayım, overallda da karşılaştırır işi bitiririz. Nasıl fikir?

Beyaz sistem istiyormus, hazir sistem uygun olmaz.

Şimdi gördüm evet, messinicocugu bulur kesin. 😁

Full beyaz ve ekosistem çok pahalıya gelir ve gerek yok, nacizane tavsiyem olsun. @osmannberkk
Eğer derseniz ki illa da beyaz ve ekosistem, o zaman dizmeye başlayayım. Bana fiyat ve model farkından dolayı performans kaybetmeniz olası.

43600 gibi bir fiyat yapıyor.
Sam kullanmak için AMD sistem topladım 12900k ile DDR5 bir sistem de toplanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı