55000-60000 TL'ye bilgisayar programcılığı öğrencisi için laptop önerisi

Adam dizci zaten de bozulunca genc kusak olarak ya bir bak anlarsin durumuyla bana kaliyor. Hicbiri gaming type degil tabikide ama mesele marka problemi. Misal, 3 tane yazici vardi 1 a3 1 a4 iki hp, 1 a4 canon. Hpler ariza yapti ne yedek parca var ne tamir. Adam hp hastasi herhalde ucuz diye gitti yine yeni HP aldi 2 seneye kalmadan onlarda gumledi. Kasitli eskitme var. Hp urun gormek istemiyorum artik :D Canon 7 senedir tas gibi basiyor :d
Sen üstte ki mesajında "hp tüm laptoplar" dedin? Omen almamışsın hemen tüm laptoplar diyorsun :D Marka haterliği ve marka fanboyluğu yasaklansa keşke.

Adam dizci zaten de bozulunca genc kusak olarak ya bir bak anlarsin durumuyla bana kalıyor. Hicbiri Gaming type degil tabii ki de ama mesele marka problemi. Misal, 3 tane yazici vardi 1 A3 1 A4 iki HP, 1 A4 Canon. HP'ler ariza yapti ne yedek parca var ne tamir. Adam HP hastasi herhalde ucuz diye gitti yine yeni HP aldi 2 seneye kalmadan onlarda gumledi. Kasitli eskitme var. HP ürün gormek istemiyorum artik :D Canon 7 senedir tas gibi basiyor :d

Hocam bilgisayarlarda öyle değil bence çünkü evde kaç tane HP var eski ve çalışan. Neden bilmiyorum ancak HP bir güncelleme yayımladı yazıcılar uçtu.

Sen üstte ki mesajında "hp tüm laptoplar" dedin? Omen almamışsın hemen tüm laptoplar diyorsun :D Marka haterliği ve marka fanboyluğu yasaklansa keşke.
Kardesim duyar mi ilgi mi kasmaya calisiyorsun problemin ne garip garip yaziyorsun. "Sirkete aldigi tum hp laptoplar dedim?????????? Soyle bol soru isareti de koyayim da kapak yaptigimi zannedeyim dur. Bir ara bayinin adresini atta 2 tanede senden alalim hp laptop ne uzattin :D Yasadigim olumsuz deneyim sebebiyle bunu paylastim bu kadar gergin olma papatya cayi tavsiye ederim.

Hocam bilgisayarlarda öyle değil bence çünkü evde kaç tane HP var eski ve çalışan. Neden bilmiyorum ancak HP bir güncelleme yayımladı yazıcılar uçtu.
Dogrudur hocam. Fiyat performans olarak cok iyi duruyor Hp laptoplar ama elim gitmedi. Biraz fazla verip pahali markalardan birini tercih ettim.

Kardesim duyar mi ilgi mi kasmaya calisiyorsun problemin ne garip garip yaziyorsun. "Sirkete aldigi tum HP laptoplar dedim? Soyle bol soru isareti de koyayim da kapak yaptığımi zannedeyim dur. Bir ara bayinin adresini atta 2 tanede senden alalim HP laptop ne uzattin :D Yasadigim olumsuz deneyim sebebiyle bunu paylastim bu kadar gergin olma papatya cayi tavsiye ederim.

Dogrudur hocam. Fiyat performans olarak cok iyi duruyor HP laptoplar ama elim gitmedi. Biraz fazla verip pahali markalardan birini tercih ettim.

Hocam aralarında Gaming laptop yoktu demişsiniz kapak olmadı sanki:D ama deneyiminizi paylaşmanız iyi bir şey.

"Katılmıyorum" bunu yazarak önerdiğim Omen dahil tüm HP laptoplara laf attın zaten, kelime oyunu ile kıvırma istersen. Ayrıca 23 görüntülenme olan konuda ki sıradan tartışma da ilgi ve duyar, haklısın kardeşim.
Adama iş laptopu önermemişiz burada, ama sen iş laptopları ile yaşadığın şeyleri anlatarak "katılmıyorum" demişsin. Ne dediğin gayet açık.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-07-19 ÖS 1.13.37.png
    Ekran Resmi 2023-07-19 ÖS 1.13.37.png
    57 KB · Görüntüleme: 28

@celilemrednsmnt neden beğenmedin?
DLSS 3 teknolojisine sahip RTX 4000 serisinden bir GPU'ya sahip olmak varken neden gidip M2 alsın?

Adamın kendisi demiş zaten Mac de alabilirim diye?
"Mac de alabilirim" ifadesi opsiyonelliği belirtiyor. Buraya konu açtığına göre hangisi daha uygunsa onu almak istiyor. Benim önerim ise RTX 4000 serisi ekran kartlı bir laptop.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı