55000-60000 TL'ye bilgisayar programcılığı öğrencisi için laptop önerisi

Sırf pil ömrü için Mac alınmaz. Zaten güçlü donanım gerektiren programları kullanırken tam performans almak için adaptöre bağlı kalması gerekecek. Bu bütçede bu bilgisayardan daha iyisi yok:

Hocam arkadaş iOS kısmına yazılım yazacaksa daha mantıklı olur Swift derken ondan bahsediyorum.

MacBook'dan yazıyorum. Yazılım için sakın MacBook almayın.
MSSQL Server kurulamıyor ve başka bazı kritik olabilecek şeyler de...

Ben yeni laptop aldım bu yüzden...
Cok buyuk problem bu, yazilimci arkadasimda boyle bir gazla gitti macbook aldi. Oyunda severdi. Her gun bela okuyordu gitti pahali markalardan birini aldi onuda yari fiyattan satti :d

Sırf pil ömrü için Mac alınmaz. Zaten güçlü donanım gerektiren programları kullanırken tam performans almak için adaptöre bağlı kalması gerekecek. Bu bütçede bu bilgisayardan daha iyisi yok:

Yanlış bilgilendirme. MacBook'lar pilde iken bile maksimum performans verirler. Bu yüzden adaptöre bağlı kullanmayı Apple önermez.

Bilmiyor iseniz konuşmayın ki yanlış bilgi vermeyesiniz.

Yanlış bilgilendirme. MacBook'lar pilde iken bile maksimum performans verirler. Bu yüzden adaptöre bağlı kullanmayı Apple önermez.

Bilmiyor iseniz konuşmayın ki yanlış bilgi vermeyesiniz.
Tamam en çok siz biliyorsunuz.

@erme Apple fanboyluğu yapıyorsunuz resmen. Ben sadece öneride bulunuyorum. Pilde prizdeki performansı verse bile, vermeyeceğini adım gibi biliyorum, bu durum çok daha hızlı pilin bitmesine neden olacak. İş amaçlı kullanan birinin prizde kullanmaması gibi bir durum çok nadir yaşanacak bir şey.

Son düzenleme:
Tamam en çok siz biliyorsunuz.

@erme Apple fanboyluğu yapıyorsunuz resmen. Ben sadece öneride bulunuyorum. Pilde prizdeki performansı verse bile, vermeyeceğini adım gibi biliyorum, bu durum çok daha hızlı pilin bitmesine neden olacak. İş amaçlı kullanan birinin prizde kullanmaması gibi bir durum çok nadir yaşanacak bir şey.

Hocam normalde pilin sürekli şarjda olmaması gerekiyor zaten MacBook'ta tam performans verebiliyor pilde. Çünkü işlemcisi çok güçlü bir mobil ARM işlemci ve güç tüketimi çok az. O yüzden tabletlerdede aynı işlemciyi kullanabiliyor. Yanlış bilgi veriyorsunuz maalesef.

Apple çok sevmem ancak yiğidi öldür hakkını yeme derler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı