princessbean
Femtopat
Daha fazla
Merhaba,
Genellikle 3D tabanlı programlar için (Blender, maya, AutoCAD vs.) bir sistem satın almak veya toplamak istiyorum. Başlık üzerinden de anlaşılacağı üzere bütçem 5500TL ve, maalesef bir monitöre de sahip değilim o yüzden monitör (IPS) de fiyatın içinde dahil olmak üzere bana yardımcı olabilir misiniz? Kullandığım programlar ve modellediğim oyun Asset'leri veya mekansal tasarımlar olsun... Daha çok işlemci ve bellek istiyor, ve ben bunun dışında aslında vadeli bir şey almak istiyorum. MMORPG oyunlarına da ilgim var. Black Desert Online gibi. Neyse, konumuza döneyim...
Ben bir şeyler yaptım ama...
İşlemci:
AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB cache soket AM4 işlemci.
Anakart:
-
Ekran kartı:
MSI GTX 1650 Super Aero ITX OC 4 GB.
RAM: (16 olsa çok çok iyi olur çünkü 3D tabanlı programlar için 1x8 yetmiyor.)
G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual kit RAM.
Güç kaynağı - SSD: (fazla araştıramadım.)
-
Monitör: (22 inç ve IPS destekli olsa mükemmel olur..)
-
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Genellikle 3D tabanlı programlar için (Blender, maya, AutoCAD vs.) bir sistem satın almak veya toplamak istiyorum. Başlık üzerinden de anlaşılacağı üzere bütçem 5500TL ve, maalesef bir monitöre de sahip değilim o yüzden monitör (IPS) de fiyatın içinde dahil olmak üzere bana yardımcı olabilir misiniz? Kullandığım programlar ve modellediğim oyun Asset'leri veya mekansal tasarımlar olsun... Daha çok işlemci ve bellek istiyor, ve ben bunun dışında aslında vadeli bir şey almak istiyorum. MMORPG oyunlarına da ilgim var. Black Desert Online gibi. Neyse, konumuza döneyim...
Ben bir şeyler yaptım ama...
İşlemci:
AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB cache soket AM4 işlemci.
Anakart:
-
Ekran kartı:
MSI GTX 1650 Super Aero ITX OC 4 GB.
RAM: (16 olsa çok çok iyi olur çünkü 3D tabanlı programlar için 1x8 yetmiyor.)
G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual kit RAM.
Güç kaynağı - SSD: (fazla araştıramadım.)
-
Monitör: (22 inç ve IPS destekli olsa mükemmel olur..)
-
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: