5500TL Monitör Dahil Vatan'dan PC Toplama

Görkem Onfroy

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. 5500TL bütçeyle bir bilgisayar toplamak istiyorum yardımcı olabilir misiniz? Vatan'dan olması şart ne yazık ki. Monitör 75Hz olsa iyi olur ancak bütçe yetmezse 60'da olabilir.

Uğraşıp araştırmışsınız çok teşekkür ederim. Hazır sistemin üzerine ssd takabildiğime eminsiniz değil mi?
Bir de PSU 500w Xigmatek ucu ucuna yetiyor değiştirmeme izin verirler mi?

Uğraşıp araştırmışsınız çok teşekkür ederim. Hazır sistemin üzerine ssd takabildiğime eminsiniz değil mi?
Bir de PSU 500w Xigmatek ucu ucuna yetiyor değiştirmeme izin verirler mi?
SSD her PC'ye takılıyor. Alıp takarsınız. 500W PSU ucu ucuna yetiyor diye bir şey yok, gayet yeterli 500W değiştirmeye gerek yok. Vatan'a gidin, bu PC'yi alın. Ardından oradan linkini attığım SSD'yi alın zaten takarlar orada.

va ıps ne farkı var ben samsungu düşünüyordum da :d
IPS daha iyi, ama VA da çok iyi. TN panelden bu monitöre geçtim, arada mükkemel bir fark var. Curved olması da oyunlarda güzel etki yaratıyor. Önceki monitörüm 1 ms'di, bu monitör 4 ms ama freesync ile kullanıyorum. Öneririm.

Daha sonra parçaları güçlendireceğim. İnternetten araştırdığımda da 500w ucu ucuna yetiyor diye görünce korktum. Teşekkürler yardım için.
IPS daha iyi, ama VA da çok iyi. TN panelden bu monitöre geçtim, arada mükkemel bir fark var. Curved olması da oyunlarda güzel etki yaratıyor. Önceki monitörüm 1 ms'di, bu monitör 4 ms ama freesync ile kullanıyorum. Öneririm.
Çok teşekkür ederim ikinizin de çok yardımı dokundu. Ben şuan 60hz laptop kullanıyorum. Bununla da farkı vardır illa

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı