5500TL'ye RX6600 alınır mı?

Sapphire RX6600 kullanıyorum. Yaklaşık olarak 5-6 ay gibi bir süre oldu. Şu ana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Kart ısınmayan bir kart o yüzden sıcaklık gibi bir sorununuz olmuyor.

Güncel bir yorumu var mı?
Kartta değişen bir şey var mı? Yeni çıkan bir kart değil nihayetinde.
Ben bile msi RX6600 ile Wattman alıyorsam onun alma ihtimali yüksektir. Ayrıca bu karta sahip tanıdıklarım var. Wattman alıp duruyorlar.
Belki oranlar azalmış olabilir eskisine göre ancak riske atmaya değmez. Nihayetinde 5k az para değil

Kartta değişen bir şey var mı?

Bir referans vermişsiniz ben de güncelliğini sordum. Wattman olayı biraz farklı, doğrudan üretici ile veya GPU ile alakası olmayabiliyor. Eğer sistemde ekran kartı sürücüsünü resetleyecek bir sorun meydana gelirse, Wattman ayarları geri yüklendi şeklinde bir bildirim alıyorsunuz.

Sapphire Pulse modelini, Wattman'dan dolayı değil de hotspot sıcaklığının yüksekliğinden dolayı alınmamasını tavsiye ederim. Onun dışında yıllardır üreticisi Sapphire olan AMD kartları kullanan birisi olarak, Sapphire'in kötü olduğunu düşünmüyorum.

Bir referans vermişsiniz ben de güncelliğini sordum. Wattman olayı biraz farklı, doğrudan üretici ile veya GPU ile alakası olmayabiliyor. Eğer sistemde ekran kartı sürücüsünü resetleyecek bir sorun meydana gelirse, Wattman ayarları geri yüklendi şeklinde bir bildirim alıyorsunuz.

Sapphire Pulse modelini, Wattman'dan dolayı değil de hotspot sıcaklığının yüksekliğinden dolayı alınmamasını tavsiye ederim. Onun dışında yıllardır üreticisi Sapphire olan AMD kartları kullanan birisi olarak, Sapphire'in kötü olduğunu düşünmüyorum.
Öncelikle referans verme sebebim kendisinin bu işte benden daha deneyimli olmasıdır.
Dediğiniz gibi Wattman sadece GPU ile alakalı olmayabiliyor.
Ancak Sapphire serisine baktığımızda gerçekten fabrikasyon olarak OC yapılmış durumda.
Sürücü ayarları geri yükledi diye durduk yere bildirim yediğim de oldu, mavi ekran yiyip bilgisayar açılınca yediğim de oldu.
Bunun yalnıza sıradan bir Windows bildirimi olarak gösterilmesine karşıyım.
Sıcaklık değerlerine gelince bu konuda bir bilgim olmadığı için fark ettiyseniz yorum yapmadım.

6600XT indirimlerle 6.5 civarına kadar düşmüştü. 1k azına 6600 alacaksınız soğutması vs iyi bir model olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı